Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A simţit momentul pentru a-l ataca pe Ivaylo Petev! "Poate nu mă place, nu mi-a dat nicio şansă". Fotbalistul de naţională a vorbit

A simţit momentul pentru a-l ataca pe Ivaylo Petev! "Poate nu mă place, nu mi-a dat nicio şansă". Fotbalistul de naţională a vorbit

Superliga

Comentarii

Ivaylo Petev (48 de ani) este antrenorul pe care acţionarul Mihai Rotaru l-a ales pentru a construi un nou proiect la Universitatea Craiova. La scurt timp de la instalarea bulgarului, din ţara natală a venit o replică din partea unui fotbalist.

Fotbalistul de naţională a aşteptat momentul potrivit şi a vorbit despre Ivaylo Petev

Ivaylo Petev a fost instalat la Universitatea Craiova în urmă cu o săptămână. Bulgarul a debutat în Superliga, în victoria Universităţii Craiova cu Dinamo, scor 1-0, iar la finalul meciului Ivaylo Petev a oferit primele impresii după 90 de minute în România. 

Despre antrenor a vorbit şi Basarab Panduru, care a spus că a auzit despre Ivaylo Petev "lucruri bune, dar şi mai puţin bune"

De asemenea, în startul aventurii în România, din Bulgaria a venit o mărturisire a unui fost fotbalist antrenat de Ivaylo Petev. 

Mijlocaşul lui Ludogoreţ, Todor Nedelev (30 de ani), unul dintre jucătorii importanţi ai naţionalei Bulgariei, "s-a răzbunat" pe tehnician, pentru ce s-a întâmplat între cei doi în prima jumătate a acestui an. 

Imediat după victoria lui Ludogoreţ, 4-0 cu Etar, fotbalistul ajuns la începutul anului de la Botev Plovdiv a dat vina pe Ivaylo Petev pentru minutele puţine pe care le-a primit. 

„Nu am avut nicio şansă (n.r. - la Ludogoreţ), din cauza lui Ivaylo Petev. Nu ştiu care a fost motivul, poate că nu mă place. Asta a trecut, nu mai este. Mă bucur că Georgi Dermendzhiev este antrenorul şi mă lasă să joc, am mai lucrat împreună”, a spus Todor Nedelev, potrivit Dsport, publicaţie din Bulgaria. 

  • 44 de meciuri şi 5 goluri sunt cifrele lui Nedelev în naţionala Bulgariei, pentru care a debutat în 2013. 

Ivaylo Petev este triplu campion al Bulgariei cu Lodogoreţ, în 2012, 2013 şi 2023, iar de pe banca echipei unde conducător este Cosmin Moţi a plecat în octombrie. 

De-a lungul carierei, noul antrenor al Universităţii Craiova le-a mai condus pe: Lyubimets, AEL Limasso, reprezentativa Bulgariei, Dinamo Zahreb, Omonia Nikosia, Al-Qadsiah, Jagiellonia şi reprezentativa Bosniei. 

Afla mai multe despre: ivaylo petevivaylo petev universitatea craiovaivaylo petev ludogoret 

viewscnt
Articole similare