Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipă din Mexic în NBA? Comisarul competiţiei: ”Ar fi incredibil!”

Echipă din Mexic în NBA? Comisarul competiţiei: ”Ar fi incredibil!”

Baschet

Comentarii

Comisarul NBA, Adam Silver, susţine că în viitor este posibilă integrarea unei echipe din Ciudad de Mexico în liga profesionistă nord-americană de baschet.

  • Cele mai importante dueluri din NBA se pot vedea pe programele Orange Sport.

Echipă din Mexic în NBA?

În ultimii ani, Silver a evocat în diverse ocazii posibilitatea de a include în NBA o echipă din Mexic în cadrul strategiei de expansiunea a celei mai puternice ligi din lume.

Nu există planuri concrete şi clare pentru ca acest lucru să se petreacă pe termen scurt, dar Silver a susţinut încă o dată acest proiect, luni, într-o intervenţie în timpul partidei dintre Boston Celtics şi New York Knicks.

''Ciudad de Mexico se află la o altitudine ridicată, de peste 610 m faţă de Denver, iar asta afectează jucătorii un pic. Dar am fost acolo săptămâna trecută şi, din New York, zborul spre Ciudad de Mexico este mai scurt decât spre Los Angeles.

Aşa că într-o zi cred că ar fi incredibil să ne extindem cu adevărat (NBA) pe o piaţă precum Ciudad de Mexico'', a spus comisarul Adam Silver.

NBA a programat joia trecută, pe 9 noiembrie, un meci din sezonul regulat în capitala mexicană, în care Atlanta Hawks a întrecut-o pe Orlando Magic cu 120-119.

Agerpres

Afla mai multe despre: adam silvernbamexic 

viewscnt
Articole similare