Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia a prins un loc de titular, dar vrea să rămână cu orice preţ la Dinamo! Anunţul făcut după cele opt plecări: "Până la sfârşit!"

Abia a prins un loc de titular, dar vrea să rămână cu orice preţ la Dinamo! Anunţul făcut după cele opt plecări: "Până la sfârşit!"

Dinamo București

Comentarii

Mihai Eşanu a fost în acest sezon, pentru mult timp, a treia variantă în poarta lui Dinamo. Totuşi, plecările celor doi spanioli din faţa sa l-au făcut titular, iar acum fotbalistul anunţă că nu are de gând să plece.

Într-o perioadă în care mai mulţi fotbalişti se gândesc să plece sau au plecat de la Dinamo, Mihai Eşanu a prins un loc de titular şi anunţă că nu are de gând să părăsească echipa. 

Eşanu a devenit titular, a apărat bine cu Hermannstadt şi Chindia, şi a anunţat decizia pe care a luat-o: "Am fost serios, m-am antrenat foarte bine, mi-a venit şansa, sper să profit de ea şi când Mister se bazează pe mine, să dau ce e mai bun pentru echipă. Îmi pare rău că după intervenţia aia n-am vazut, n-am putut să fac mai mult 

Eu o să rămân aici până la sfârşit, până sper eu să ne salvăm. Sper să fie un sfârşit pozitiv, până o să am contract îmi doresc", a declarat Eşanu, după Dinamo - Chindia 0-1.   

Marius Adrian Nicolae, noul manager sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că DDB se implică activ pentru ca Ionel Gane să aibă un lot competitiv: "Să ştiţi că situaţia nu e chiar aşa. Băieţii îşi doresc să rămână. Puteau pleca precum spaniolii, cei care au plecat. Se fac paşi rapizi şi buni, în sensul de a rezolva problemele. Sunt discuţii cu băieţii care vor să rămână, cu suporterii minunaţi. Să se ajungă la nişte acorduri şi să se plătească banii la zi", a spus oficialul dinamovist. 

Juan Camara, Borja Valle, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Rene Hinojo, Aleix Garcia şi Tomas Mejias sunt fotbaliştii străini plecaţi de la Dinamo. 

Afla mai multe despre: mihai esanudinamoplecari dinamo 

viewscnt
Articole similare