Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan îl transferă definitiv pe Dalot, fără ca acesta să fi debutat la "diavoli". Fundaşul a fost împrumutat pentru un sezon de la Manchester United

AC Milan îl transferă definitiv pe Dalot, fără ca acesta să fi debutat la "diavoli". Fundaşul a fost împrumutat pentru un sezon de la Manchester United

AC Milan

Comentarii

Diogo Dalot, 21 de ani, nu a debutat în tricoul lui AC Milan după împrumutul de la Manchester United, însă Milan vrea să îl transfere definitiv pe fundaşul portughez.

Oficialii clubului rossonero urmează să se întâlnească cu persoane din conducerea lui Manchester United pentru a transforma împrumutul într-un transfer definitiv, potrivit presei italiene, citată de Ojogo. 

Aparent, în puţinul timp petrecut la Milanello, Dalot l-a impresionat atât pe Stefano Pioli, cât şi pe Paolo Maldini, astfel Milan are încredere în tânărul apărător portughez. Mai mult de atât, presa italiană îl anunţă titular pe Dalot în derby-ul cu Inter, de sâmbătă seară. 

  • 22.000.000 de euro a plătit United pentru transferul lui Dalot de la FC Porto, în 2018 
  • 35 de meciuri a jucat portughezul în tricoul lui Manchester United 

Dalot, internaţional de tineret portughez, vine la Milan să joace în banda dreaptă a apărării, acolo unde a existat întotdeauna incertitudine, în ultima perioadă, din cauza problemelor fizice ale lui Andrea Conti şi a jocului inconstant făcut de Davide Calabria. Totodată, el poate juca şi fundaş stânga. Theo Hernandez, titularul din flancul stâng al apărării, a rămas fără rezervă, după ce Diego Laxalt a fost împrumutat la Celtic. 

Afla mai multe despre: diogo dalotac milan 

viewscnt
Articole similare