Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan vrea trei fotbalişti de la Real Madrid. Oficialii "rossonerilor", în capitala Spaniei pentru discuţii

AC Milan vrea trei fotbalişti de la Real Madrid. Oficialii "rossonerilor", în capitala Spaniei pentru discuţii

AC Milan

Comentarii

AC Milan este interesată de trei fotbalişti de la Real Madrid, informează presa spaniolă.

AS, ziarul de casă al "galacticilor", anunţă că oficialii lui AC Milan au mers joi în capitala Spaniei pentru a afla mai multe detalii despre jucătorii pe care Real Madrid vrea să îi vândă în această vară.

Italienii sunt interesaţi de trei jucători. Este vorba despre Mariano Diaz, Martin Odegaard şi Dani Ceballos. În plus, cei de la AC Milan voiau să afle mai multe detalii şi despre situaţia lui Marcos Llorente, însă au ajuns prea târziu. Mijlocaşul defensiv spaniol a fost vândut joi la Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro.

Zvonimir Boban, numit recent în funcţia de director sportiv al lui AC Milan, se va întâlni joi cu directorul general al clubului Real Madrid, Jose Angel Sanchez, mai notează sursa amintită.

Jurnaliştii spanioli susţin că toţi cei trei fotbalişti de care se interesează AC Milan vor pleca în această vară de pe Santiago Bernabeu. Mariano şi Odegaard vor fi mai uşor de adus, spre deosebire de Ceballos, care are pe masă câteva propuneri din Premier League, notează AS.

Afla mai multe despre: ac milan 

viewscnt
Articole similare