Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni are probleme cu banii! ”Mental, când te confrunţi cu asta, nu te poţi concentra sută la sută la ceea ce ai de făcut!”

Academica Clinceni are probleme cu banii! ”Mental, când te confrunţi cu asta, nu te poţi concentra sută la sută la ceea ce ai de făcut!”
Comentarii

Rapid a învins, luni seară, în deplasare, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii 1.

Gazdele au condus cu 1-0 şi cu 2-1. Centralul Robert Avram a acordat trei penalty-uri. Golurile au fost înscrise de: Ventura ’31, Cascini ‘55 / Bălan ’52 (penalty), ’60 (penalty), Dandea ‘86. Cascini a reuşit să marcheze un gol, dar nu a fost suficient pentru ca echipa lui să câştige. La finalul meciului, jucătorul a recunoscut că la echipă sunt probleme cu banii, iar din această cauză, este foarte dificil să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. 

”Mental, când te confrunţi cu asta, nu te poţi concentra sută la sută la ceea ce ai de făcut!”

”Este dificil să fii fericit. Ok, individual, da, însă, atunci când lucrurile nu merg bine la echipă, este dificil. Cred că am făcut un joc bun, am jucat de la egal la egal. Am codus în două rânduri, însă este dificil să joci împotriva Rapidului. Am văzut cu toţii la televizor reluarea penalty-ului a cărui execuţie s-a reluat, nu este posibil. Era pe linie. Apoi, în repriza a doua a fost un roşu clar, nu a fost acordat, arbitrul nu s-a uitat. Ştim că Rapid este o echipă foarte puternică, însă noi vrem să fie totul corect.

Este o situaţie dificilă cu banii. Mental, când te confrunţi cu asta nu te poţi concentra sută la sută la ceea ce ai de făcut, însă trebuie să continuăm lupta. După cum vedeţi, nu suntem singura echipă cu probleme finaciare, cred că se întâmplă la mai multe formaţii din România, dar trebuie să continuăm să ne batem şi să aşteptăm. Ca jucător, întotdeuana vrei să progresezi în fiecare sezon. Dar vom vedea ce se va întâmpla, mai avem 6 meciuri şi apoi vom vedea”, a spus Cascini, la finalul partidei. 

La finalul turului sezonului regulat al Ligii 1, clasamentul este următorul:

1.CFR Cluj – 39 de puncte

2. FCSB – 31 de puncte

3. Universitatea Craiova – 28 de puncte

4. FC Botoşani – 27 de puncte

5. FC Rapid – 26 de puncte

6. FC Voluntari – 25 de puncte

7. Farul Constanţa – 24 de puncte

8. UTA Arad – 24 de puncte

9. FC Argeş – 21 de puncte

10. Chindia Târgovişte – 17 puncte

11. Gaz Metan Mediaş – 15 puncte

12. Sepsi – 14 puncte

13. U Craiova 1948 – 14 puncte

14. CS Mioveni – 13 puncte

15. Dinamo – 8 puncte 

16. Academica Clinceni – 4 puncte.

Afla mai multe despre: clinceni-rapid-cascini 

viewscnt
Articole similare