Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acka, prezentat oficial la Craiova: "M-am întors acasă!" Cum vede echipa la revenire

Acka, prezentat oficial la Craiova: "M-am întors acasă!" Cum vede echipa la reveniregalerie foto

Superliga

Comentarii

Fundaşul Stephane Acka a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că şi-a dorit să revină la Universitatea Craiova, astfel că nu a dat curs altor propuneri. El a menţionat că echipa s-a schimbat în bine de la plecarea sa, în 2017.

„Sunt foarte fericit că m-am întors la Craiova, mi-am dorit asta. Au fost discuţii cu alte echipe, dar am vrut să mă întorc acasă. S-a schimbat în bine, echipa merge bine. Domnul Mangia a făcut o treabă foarte bună. Echipa în fiecare an este sus. Stadionul nou, suporterii minunaţi care vin la fiecare meci să ne susţină. Nu m-a convins cu mult, eu am dorit să vin înapoi, îl cunosc şi pe domnul Mangia, care vorbeşte italiană, lumea aici iubeşte fotbalul şi eu am vrut să fac performanţă”, a spus Acka.

El a precizat că se simte bine fizic:  „Fizic sunt ok. Sunt aici de o lună. Concurenţa este bună. Când o să vină rândul meu o să dau tot ce am mai bun pentru echipă”.



Acka a menţionat că atunci când a plecat de la Craiova nu a vrut să se înţeleagă că a „trădat” echipa. „Nu am vrut niciodată să trădez echipa, dar am avut un conflict cu domnul Mulţescu, pe care îl respect”, a explicat jucătorul.

Stephane Acka se aşteaptă ca meciul de vineri cu Sepsi să fie dificil. „Meciul de la Sepsi va fi un meci greu. Este ziua Ungariei şi o să facă totul să ne bată, dar noi mergem acolo să facem un meci cu foarte mult respect pentru adversar, dar cu calitate şi responsabilitate”.

Universitatea Craiova va întâlni echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, vineri, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.


 

Afla mai multe despre: acka 

viewscnt
Articole similare