Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord de principiu!". Dembele pleacă gratis de la Barcelona şi semnează cu alt club. Cu ce echipă s-a înţeles

"Acord de principiu!". Dembele pleacă gratis de la Barcelona şi semnează cu alt club. Cu ce echipă s-a înţeles

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) nu-şi va prelungi contractul cu Barcelona şi are deja o înţelegere de principiu cu Juventus Torino. Clubul italian a negociat cu agentul său şi vrea să-l transfere gratis pe fotbaistul francez în vara lui 2022, când va rămâne liber de contract.

"Acord de principiu!". Dembele pleacă gratis de la Barcelona şi semnează cu alt club. Cu ce echipă s-a înţeles

După lungi negocieri, tergiversate de tabăra francezului, Ousmane Dembele a anunţat că nu e de acord cu ultima propunere făcută de Barcelona şi că, dacă termenii nu se vor schimba, nu-şi va prelungi contractul scadent în vara lui 2022. Potrivit Sport, Ousmane Dembele are deja o înţelege de principiu cu Juventus.

Sursa citată scrie că Ousmane Dembele şi agentul său s-au înţeles de principciu cu Juventus pentru ca francezul să ajungă gratis la Torino, în vara lui 2022. PSG şi Newcastle sunt alte echipe interesate de transferul lui Ousmane Dembele, care a fost transferat la FC Barcelona în vara lui 2017 în schimbul a peste 100 de milioane de euro.

Juventus e specialistă în transferuri de jucători aflaţi în ultimele luni de contract la cluburile lor şi care ajung gratis la Torino. Andre Pirlo în trecut, iar Emre Can sau Aaron Ramsey sunt exemple mai recente. Acum, Juventus îl aşteaptă pe Ousamne Dembele cu braţele deschise, doar că şi alte cluburi îl vor pe fotbalistul din "Hexagon".

Ousmane Dembele a solicitat un salariu brut de 20 de milioane de euro pe sezon pentru a semna un nou contract cu Barcelona, plus un bonus de 20 de milioane de euro la semnătură. Moussa Sissoko, agentul, şi Ousamne Dembele sunt supăraţi că Barcelona i-a anunţat că nu se poate ridica la pretenţiile cerute, însă l-au transferat pe Ferran Torres (55 de milioane de euro + 10 bonusuri) şi vor să-l transfere pe Haaland în vara lui 2022.

Afla mai multe despre: ousmane dembeletransferjuventusacordbarcelona 

viewscnt
Articole similare