Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Ionuţ Radu n-a fost convocat la naţională: "Eu i-am spus lui Contra să nu-l cheme"

Adevăratul motiv pentru care Ionuţ Radu n-a fost convocat la naţională: "Eu i-am spus lui Contra să nu-l cheme"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra s-a despărţit, oficial, de naţionala României, iar antrenorul cu portarii din staff-ul fostului selecţioner a ţinut să lămurească situaţia lui Ionuţ Radu, care n-a fost convocat pentru meciurile cu Suedia şi cu Spania.

"Au apărut în presă informaţii total eronate despre neconvocarea lui Radu. Acest portar este un băiat cu mult bun simţ şi nu a deranjat pe nimeni la echipa naţională. Nici vorbă să se certe cu Cosmin Contra.

Eu am fost cel care am gândit că nu este bine să îl aducem acum la lot pe Radu, deoarece i-am vrut binele. Ce să facă el la lot pentru ultimele două partide? El oricum nu juca dacă venea, deoarece se ştia clar că titular este Ciprian Tătăruşanu. În momentul în care noi îl convocasem la lot pe Ionuţ Radu, la meciurile cu Malta şi Norvegia, Genoa şi-a schimbat antrenorul.

A fost un mare dezavantaj pentru Radu. Acum am considerat că este bine să îi las posibilitatea să stea cât mai mult sub atenţia lui Thiago Motta, deoarece era şi este în avantajul lui Ionuţ.

Am vrut să îi las o perioadă mai lungă de acomodare cu noul lui antrenor. Am zis că aşa are posibilitatea să se impună şi mai bine ca titular şi să îi demonstreze lui Motta ce poate. Cosmin a avut ultimul cuvânt, dar a fost total de acord cu selecţia celor trei portari propuşi de mine”, a spus Toader pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: ionut raduromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare