Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, dorit de o echipă din Liga 1. Care sunt planurile fostului jucător de la FCSB

Adi Popa, dorit de o echipă din Liga 1. Care sunt planurile fostului jucător de la FCSB

Superliga

Comentarii

FC Voluntari încearcă să profite de faptul că extrema dreaptă Adi Popa (32 de ani) se antrenează alături de ilfoveni şi să îl convingă să rămână definitiv la echipă.

Ioan Andone a explicat că Popa are o relaţie foarte bună cu antrenorul Mihai Teja, însă acesta aşteaptă o ofertă bună din străinătate.

“Deocamdată, se antrenează cu noi. Vrem să rămână, însă nu pot spune mai multe acum. El are o relaţie bună cu Teja, care l-a primit la antrenamente. Rămâne de văzut şi ceea ce-şi doreşte jucătorul.", a declarat  preşedintele formaţiei FC Voluntari, Ioan Andone, conform GSP.ro.

“Motoreta” a marcat în amicalul disputat de Voluntari, contra lui Metaloglobus din Liga 2, scor 4-2. Ilfovenii au învins-o în prima etapă şi pe Gaz Metan Mediaş cu 2-1.

“Primul meci a fost bun în condiţiile date. La ce schimbări s-au făcut la noi vara aceasta, chiar este un rezultat îmbucurător. Totuşi, încă e prea devreme să ne gândim la play-off, pentru că trebuie să ne întărim lotul în primul rând.", a comentat Ioan Andone. 

Afla mai multe despre: voluntariadi popafcsb 

viewscnt
Articole similare