Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ADIO, Craiova! Antrenorul dorit de olteni ajunge la o echipă de Europa League. Detalii de ultimă oră despre posibila înţelegere

ADIO, Craiova! Antrenorul dorit de olteni ajunge la o echipă de Europa League. Detalii de ultimă oră despre posibila înţelegere

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe este unul dintre numele vehiculate pentru a prelua postul de antrenor principal la U Craiova. Fostul antrenor de la Sepsi are şanse mari să ajungă în Grecia.

Din informaţiile Telekom Sport, Eugen Neagoe e la un pas să semneze cu Atromitos, formaţie de pe locul 4 din Grecia. Impresarii antrenorului discută la această oră cu oficialii grupării care va participa în preliminariile Europa League în sezonul viitor.

Dacă totul va decurge normal, Neagoe va merge şi el în Grecia săptămâna viitoare pentru a semna contractul cu Atromitos: ”Am avut două contacte şi din străinătate şi din ţară, deci eu sunt dispus să discut cu oricine mă doreşte” confirma în urmă cu câtev zile Neagoe, la GSP Live.

Numele lui Neagoe a fost legat în ultima vreme de un interes din partea celor de la U Craiova. El i-a atras atenţia şi patronului de la FCSB, George Becali.

Cine este Atromitos

Atromitos Football Club este un club patronat de omul de afaceri Georgios Spanos care în ultimii 9 ani a jucat de două ori finala Cupei Greciei şi a terminat o dată pe locul doi.

Din lotul echipei de pe locul 4 din Grecia fac parte şi doi jucători care au trecut prin Liga 1: fostul jucător de la Dinamo, Azer Bušuladžić şi fostul mijlocaş de la Vaslui şi Craiova, Madson Henrique Nascimento Santos. Alţi jucători importanţi sunt Clarck NSikulu, Bruno, Armin Mujakic sau Amr Warda, fotbalist împrumutat de PAOK Salonic. 

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare