Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu spune în ce relaţii este acum cu fiul său, Adiţă! Răsturnare de situaţie: "I-am spus că nu poate"

Adrian Mititelu spune în ce relaţii este acum cu fiul său, Adiţă! Răsturnare de situaţie: "I-am spus că nu poate"

FC U Craiova

Comentarii

Finanaţatorul FCU Craiova, Adrian Mititelu, a făcut precizări improtante cu privire la situaţia explozivă care a avut loc între el şi fiul său, Adiţă, după eliminarea echipei oltene din Cupa României. Tensiunile s-au acumulat şi din cauza situaţiei complicate din campionat.

Poli Iaşi a remizat, pe teren propriu, cu FCU Craiova, scor 0-0, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii.

În minutul 16, un gol al oltenilor a fost anulat pentru offside, după consultarea VAR.

De asemenea, în minutul 30, arbitrul central Rareş Vidican a dictat penalty pentru FCU, dar decizia a fost anulată tot după consultarea VAR, unde fusese chemat de arbitrul Iulian Dima,

Adrian Mititelu, precizări importante despre ”cearta” cu fiul său

La finalul meciului din Copou, Adrian Mititelu a criticat decizia de arbitraj din minutul 30, dar a dezvăluit şi care este relaţia cu fiul său, Mititelu junior, după schimbul dur de replici pe care l-au avut cei doi săptămâna trecută.

FCU Craiova 1948 a fost eliminată în sferturile Cupei României de FC Voluntari, iar situaţia echipei din Bănie a atins cote maxime în familia Mititelu, la momentul respectiv.

Adiţă Mititelu a avut un discurs dur despre tensiunile de la Craiova, în care l-a vizat şi pe tatăl său. Adrian Mititelu nu s-a lăsat aşteptat şi a replicat.

Finanţatorul lui FCU Craiova s-a supărat şi a comentat acuzele fiului său, iar juniorul a răspuns la scurt timp. Acesta a anunţat şi că ar fi dispus să vândă acţiunile pe care le deţine în cadrul clubului din Oltenia

La câteva zile distanţă, după remiza din campionat cu Poli Iaşi, Adrian Mititelu a explicat că relaţia sa cu Adiţă este ca între un tată şi fiul său şi că cel din urmă nu şi-a vândut vreo acţiune de la FCU Craiova.

”(n.r. v-aţi împăcat cu fiul dumneavoastră?) Eu nu am fost niciodată certat cu el. Dacă am dat declaraţiile acelea, nu înseamnă că m-am certat cu fiul meu. 

Eu i-am răspuns mai mult aşa ca să nu-l ignor complet, dar nu m-am supărat pe el sau că e scandal la noi în casă. Suntem ca un tată cu un fiu şi un fiu care stă mai mult pe la Bucureşti şi acum de ceva timp avem opinii contradictorii la echipa de fotbal.

Deci, nu e vreo chestie, nu şi-a vândut acţiunea. Alea au fost nişte afirmaţii spuse la cald. A vrut treaba asta, dar i-am explicat că nu se poate şi nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Mititelu, conform Prima Sport.

În urma meciului din Copou, Poli Iaşi ocupă locul 13, de baraj, cu 18 puncte, în timp ce FCU Craiova ocupă celălalt loc de baraj, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititeluadita mititelusuperliga 

viewscnt
Articole similare