Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică, verdict sincer despre lupta pentru salvarea de la retrogradare, după egalul cu Poli Iaşi: "Bătălie crâncenă"

Eugen Trică, verdict sincer despre lupta pentru salvarea de la retrogradare, după egalul cu Poli Iaşi: "Bătălie crâncenă"

FC U Craiova

Comentarii

Eugen Trică, noul antrenor principal al celor de la FC U Craiova 1948 a analizat jocul fotbaliştilor săi la primul său meci de la revenirea la Craiova, 0-0, pe terenul lui Poli Iaşi.

Antrenorul care a parcurs cele trei ligi ale României în acest sezon a revenit la formaţia pe care a mai antrenat-o de trei ori, FC U Craiova 1948.

Trică a petrecut aproape trei luni de zile pe banca formaţiei din seria 3 a Ligii a 3-a, Gloria Băneasa. După experienţa în al treilea eşalon al fotbalului românesc, Trică a făcut pasul la Liga 2, la CSM Alexandria. După îndepărtarea lui Nicolo Napoli din postura de antrenor principal, Trică a preluat formaţia din play-out-ul Superligii.

Echipa sa a remizat pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 0-0, la primul său meci de la revenirea pe banca oltenilor.

Eugen Trică: "Fiecare meci se joacă pe viaţă şi pe moarte"

"Concluziile sunt unele foarte clare, am început foarte bine jocul, în primele 30 de minute am dominat total.

Am avut ocazii, a fost o lipsă de concentrare în faţa porţii, dacă reuşeam să marcăm 2-3 goluri, nu cred că se supăra nimeni. În momentul în care nu marchezi te mai scoate şi VAR-ul, te scoate din ritm, 10-12 minute, şi normal că dai posbilitatea adversarului să te prindă pe contratac.

Era supărare în vestiar legat de ultima fază, marchezi acolo, era foarte bine. Să nu-l mâniem pe Dumnezeu. Părerea mea este că acest punct este echitabil. Bătălie crâncenă. Fiecare meci se joacă pe viaţă şi pe moarte, trebuie să stai foarte bine în teren, să alergi foarte mult, să pui piciorul cum trebuie, care va sta cel mai bine în teren poate să şi marcheze şi poate avea şi câştig de cauză.

Sunt 18 de puncte, se joacă până la final, important este să avem aceeaşi atitudine şi la meciul de etapa viitaore de la Botoşani şi sunt convins că vom câştiga acest meci.

Niciodată nu a fost, tot timpul e presiune, mă aşteptam la lucrurile astea. trebuie să le ridicăm moralul, sunt ferm convins că la calităţile pe care le au jucătorii mei, etapa viitoare vor face diferenţa în meci.", a declarat Eugen Trică, la flash-interviul de după meci.

Afla mai multe despre: fc u craiovaeugen tricapoli iasifc botosaniplay-outsuperliga 

viewscnt
Articole similare