Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost desemnată marea câştigătoare a etapei de play-out: "O face să spere că scapă şi de baraj" | EXCLUSIV

A fost desemnată marea câştigătoare a etapei de play-out: "O face să spere că scapă şi de baraj" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Voluntari s-a impus cu scorul de 4-0 în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, într-un meci al etapei a 3-a din Superliga.

Ilfovenii au avut parte de o prestaţie excelentă în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, o vecină de clasament al formaţiei de lângă Bucureşti. Echipa antrenată de Florin Pîrvu a reuşit surpriza etapei în Superliga, prin victoria în faţa Petrolului. MM Stoica a numit gruparea din judeţul Ilfov drept "marea câştigătoare" a etapei a 3-a din play-out.

"Marea câştigătoare a acestei etape de play-out e Voluntari, care după ce a avut o victorie reconfortată şi coroborat cu rezultatul ăsta, cu speranţele că Galaţi continuă parcursul foarte bun, o face pe Voluntari cu speranţe să scape şi de baraj. E aproape şi de Petrolul, care pare că are probleme.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Oficialul celor de la FCSB a vorbit şi despre problemele celor de la FC U Craiova, echipă care are parte de un conflict uriaş, pe plan intern, cât şi probleme la nivelul echipei, din cauza absenţei lui Juan Bauza.

Mihai Stoica: "Craiova fără Mitriţă are o problemă"

"S-au schimbat multe chestii (n.r. - în privinţa lui FC U Craiova). S-au întâmplat chestii pe care nu le anticipam. Eu, de câte ori am jucat cu Craiova lui Napoli, de multe ori, a fost foarte greu, mereu am dat de o echipă organizată, bine dispusă în teren. Acum chiar s-au schimbat multe. Mai e o chestie... Scandalul dintre senior şi junior şi încă ceva, nu joacă Bauza. Craiova cealaltă fără Mitriţă are o problemă, această Craiova nu joacă cu Bauza, mai e Achim. Acum, fără Bauza nu e acelaşi lucru.", a declarat Mihai Stoica.

Mihai Stoica nu îşi explică, însă, decizia conducerii celor de la Poli Iaşi de a-l numi pe Tony da Silva drept antrenor al echipei, după despărţirea de Leo Grozavu.

"E foarte riscant să aduci antrenor fără experienţă. De regulă, nea Gigi Mulţescu era soluţia tututor şi rezolva cazurilor, acum chiar să vii... Îl ai pe Grozavu, cu experienţă, mână forte... N-am crezut că poţi schimba cu un fost fotbalist străin.", a mai spus Stoica.

Afla mai multe despre: play-outsuperligafc voluntaripetrolul ploiestimm stoica 

viewscnt
Articole similare