Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, verdict dur în privinţa jucătorilor români. ”Sunt scumpi şi nu am ce să iau”

Adrian Mititelu, verdict dur în privinţa jucătorilor români. ”Sunt scumpi şi nu am ce să iau”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a fost preferat să aducă jucători străini la FC U Craiova în detrimentul fotbaliştilor români, din momentul în care echipa a promovat în Superligă, în 2021. Finanţatorul oltenilor s-a plâns de cerinţele mari ale fotbaliştilor de la noi din ţară, raportate la calitatea acestora.

Într-un interviu acordat pentru sptfm.ro, Mititelu şi-a lăudat echipe şi a declarat că vedetele echipelor din play-off nu şi-ar găsi locul la FC U Craiova. În sezonul trecut, oltenii au câştigat play-out-ul şi au fost aproape să joace în preliminariile Conference League, dar au pierdut barajul disputat contra CFR-ului.

Adrian Mititelu, verdict dur în privinţa jucătorilor români. ”Sunt scumpi şi nu am ce să iau”

“Este adevărat, sunt tot mai puţin români la echipa noastră, dar români de unde să iei? Eu nu-mi permit să iau jucători români cu banii jos! Jucătorii români sunt scumpi pentru ce oferă şi nici nu am ce să iau.

Hai să luăm echipele care au fost în faţa noastră, că dacă luăm tot ce a fost în faţa noastră, cele 6 echipe, nu ştiu dacă 7-8 jucători care ar avea loc la echipa mea. Pe la FCSB ar fi 2-3, la Universitate 2-3 şi pe la alte echipe, pe la CFR unul, restul nu văd alţi jucători să joace la mine la echipă. Jucătorii mei sunt foarte buni la nivel de România şi la echipele cu care ne duelăm noi”, a spus Mititelu pentru sptfm.ro.

FC U Craiova va debuta în noul sezon din Superligă duminică, pe 16 iulie, de la 21:30, contra FCSB-ului. Meciul se va disputa la Târgu Jiu şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare