Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a vorbit în sfârşit despre plecarea de la Rapid! Primul mesaj al antrenorului: "Mulţumesc conducerii. Oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta"

Adrian Mutu a vorbit în sfârşit despre plecarea de la Rapid! Primul mesaj al antrenorului: "Mulţumesc conducerii. Oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a oferit o primă reacţie, după ce s-a despărţit de Rapid Bucureşti, clubul cu care avea obiective îndrăzneţe în noul sezon. El a susţinut că e încrezător, înainte de a semna cu Neftchi Baku.

Adrian Mutu a reacţionat după plecarea de la Rapid. Explicaţie scurtă pentru despărţire

Rapid a anunţat, sâmbătă seară, despărţirea de tehnicianul Adrian Mutu, care se afla la conducerea echipei de 16 luni. 

În mesajul clubului s-au aflat şi reacţiile conducătorilor. Dacă Dan Şucu a avut o opinie tranşantă, Daniel Niculae a punctat că echipa e nevoită să schimbe antrenorul cu o săptămână înainte de primul meci oficial. 

În drumul spre Neftchi Baku, din Azerbaidjan, Adrian Mutu le-a transmis un mesaj rapidiştilor. 

De asemenea, principalul a susţinut că mandatul de la Neftchi Baku îl va ajuta pe viitor în cariera de antrenor. 

"Se încheie o etapă de care sunt mândru şi care m-a făcut mai bun şi pe plan profesional, şi pe plan personal. Ca şi în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări şi oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta pe viitor.

Vreau să le mulţumesc tuturor jucătorilor pe care i-am pregătit în această perioada, să le mulţumesc şi suporterilor, care ne-au susţinut şi ne-au împins mereu din spate şi sunt sigur că asta or să facă şi în continuare, să mulţumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea dată şi pentru sprijin şi vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor.

Mulţumesc Rapid!", a transmis fostul antrenor de la Rapid Bucureşti, Adrian Mutu

Rapid Bucureşti vrea să anunţe noul antrenor la începutul săptămânii

Pentru Orange Sport, acţionarul minoritar de la Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a susţinut că înlocuitorul lui Adrian Mutu ar putea fi anunţat luni

Toate informaţiile duc spre numirea lui Cristiano Bergodi în Giuleşti. 

Însă, oficialul FCSB, Mihai Stoica, e de părere că o altă variantă e optimă, pentru ca echipa să performeze. 

Afla mai multe despre: adrian mutuexplicatie adrian mutuantrenor rapid 

viewscnt
Articole similare