Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici n-a mai contat că a pierdut Supercupa. Gică Hagi are în gând un singur lucru: "Mai avem trei zile. E ceva neobişnuit pentru noi"

Nici n-a mai contat că a pierdut Supercupa. Gică Hagi are în gând un singur lucru: "Mai avem trei zile. E ceva neobişnuit pentru noi"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a comentat înfrângerea din Cupa României şi a vorbit despre meciul cu Sheriff Tiraspol, din preliminariile Champions League.

Gică Hagi e doar cu gândul la meciul cu Sheriff Tiraspol

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seara, la Ploieşti, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, şi a câştigat Supercupa României, primul trofeu al noului sezon fotbalistic intern. Repriza secundă a debutat cu golul din minutul 47 al lui Ion Gheorghe, care a profitat de o centrare a lui Denis Ciobotariu. 

La finalul primului meci din noul sezon, Gică Hagi a recunoscut că e dezamăgit că a ratat trofeul, dar a spus că e concentrat total pe turul cu Sheriff Tiraspol, care are loc mircuri, în primul tur preliminar Champions League. 

"Dacă nu câştigi... Suntem dezamăgiţi. Atât am putut face, suntem la început de drum. E păcat că am pierdut o finală, dar face parte din joc. Capul sus şi mergem pe tot ce vine în faţă. Unii jucători au fost cu noi, alţii, nu, alţii au avut minute, alţii, nu. Sunt jucători noi, care trebuie să înveţe sistemul nostru, dar mergem înainte şi vom vedea. Le-am dat minute, trebuia să le dau minute. 

Sîrbu, la vârsta asta, învaţă din greşeli, apoi a jucat foarte bine. A fost în joc, nu trebuia să piardă omul. 

De mâine o luăm de la capăt, pentru că avem de muncă. Avem trei zile până la meciul cu Sheriff şi să câştigăm acasă. Să sperăm că vom fi inspiraţi în tot ce facem, iar cum am spus că e ceva neobişnuit pentru noi, cu multe meciuri, multe competiţii.

Vom vedea pe teren şi sper să prindem o zi bună. Miercuri, acasă, sper să jucăm bine şi să marcăm. Mă interesează meciul următor, nu ofertele care vin", a declarat Gică Hagi, la Prima Sport.  

 

Afla mai multe despre: gica hagisupercupa romanieifarul sepsi 

viewscnt
Articole similare