Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cred că el va fi antrenorul la Rapid!". MM Stoica răstoarnă toate calculele giuleştenilor: "E imposibil? Vor performanţă" | EXCLUSIV

"Cred că el va fi antrenorul la Rapid!". MM Stoica răstoarnă toate calculele giuleştenilor: "E imposibil? Vor performanţă" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, e de părere că şefii din Giuleşti ar trebuie să se orienteze spre favoritul fanilor, Marius Şumudică, pentru postul de antrenor.

Rapid s-a înţeles cu noul antrenor, dar Mihai Stoica vine cu altă variantă

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid Bucureşti cu direcţia Neftchi Baku, iar în ultimele zile s-a negociat sosirea noului antrenor în Giuleşti. În timp ce Daniel Isăilă e mai aproape de a semna în străinătate, Cristiano Bergodi s-ar fi înţeles pentru postul de antrenor la Rapid. 

Însă, Mihai Stoica a transmis că Marius Şumudică ar fi trebuit instalat la Rapid, fiind varianta în care crede, mai ales după ce antrenorul s-a împăcat cu preşedintele Daniel Niculae. 

"Apare o problemă cu Şumudică liber, pentru că, să recunoaştem, Şumudică are o carieră. A ieşit campion cu Rapid, a marcat pentru Rapid, dar cel mai important e CV-ul. Indiscutabil Şumudică are un CV superior lui Cristiano Bergodi. 

Dar se ştie că e un tip, nu aş putea spune incontrolabil, nici conflictual, că n-am lucrat cu el, dar nu e o persoană cu care să relaţionezi uşor, dacă nu eşti apropiat. Contează părerea lui Şucu, Angelescu, Daniel Niculae, Săpunaru. Contează şi părerea suporterilor, dar până la urmă decid cei care dau banii. 

Eu cred că Şumudică va fi antrenorul Rapidului, chiar dacă am văzut că a semnat Bergodi, că a fost semnat şi la CFR. Cred că se poate şi în ceasul al 12-lea şi să fumeze pipa păcii cei de acolo. E imposibil? Toată lumea iubeşte Rapid, vor performanţă şi ce i-ar împiedica să pună lucrurile la punct şi Şumudică să fie antrenorul Rapidului?", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

MM Stoica, despre Marius Şumudică: "A performat peste tot"

Mihai Stoica nu are dubii în privinţa faptului că Marius Şumudică ar trebui să revină oficial la Rapid Bucureşti. 

"Dacă aş fi în conducere, l-aş pune pe Şumudică în secunda unu. Visul lui e să ia campionatul cu Rapid. Şumudică a luat campionatul cu Astra când nimeni nu-i dădea nicio şansă. Şumudică a fost dat afară de la CFR neînvins. Şumudică, în străinătate, a făcut câte ceva, la Gaziantep. Nu s-a dus să se facă de râs pe afară, a cam performat peste tot. 

Şumudică e special, e spumos, când te cerţi cu el e posibil să te aştepţi la orice. E antrenor. A scos West Ham, a gestionat o relaţie cu nişte jucători cu care alţii n-au putut performa, cu Alibec şi Budescu. 

Cred că au fost nişte conflicte (n.r. - între Marius Şumudică şi Daniel Niculae) la un anumit moment şi acele confilcte, în timp, s-au...", a mai spus oficialul de la FCSB, Mihai Stoica, despre alegerea rivalilor de la Rapid Bucureşti pentru banca tehnică. 

Despre plecarea lui Adi Mutu a vorbit şi acţionarul de la Rapid, Dan Şucu

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamarius sumudicaantrenor rapid bucurestiadrian mutu 

viewscnt
Articole similare