Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu Ngezana în Ţările de Jos: "Problema nu e fizică la el, ci asta este". MM Stoica a dezvăluit cuplul de fundaşi centrali după revenirea din cantonament

Ce s-a întâmplat cu Ngezana în Ţările de Jos: "Problema nu e fizică la el, ci asta este". MM Stoica a dezvăluit cuplul de fundaşi centrali după revenirea din cantonament

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că Haurţ şi Dawa vor fi fundaşii centrali titulari în startul sezonului. Oficialul a dat primul verdict despre Ngezana, care a luat parte la cantonamentul echipei, în Ţările de Jos.

S-au ales fundaşii centrali la FCSB, după ce Ngezana a fost văzut la treabă în cantonament

FCSB a revenit în ţară după perioada de pregătire din Olanda, iar Mihai Stoica a găsit punctele forte din lot şi revelaţia echipei. De asemenea, MM a vorbit şi despre ultimul transfer oficializat. 

Siyabonga Ngezana avut o perioadă scurtă de pregătire cu echipa şi a gafat în amicalul cu PAOK, însă stafful şi conducerea nu au tras concluzii pripite. 

Mihai Stoica a spus că sud-africanul nu ar fi trebuit să evolueze cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu, întrucât se află într-o perioadă de adaptare. 

Ngezana încă îşi caută reperele la FCSB, relaţiile de joc cu coechipierii, problema apărătorului central în acest moment, în viziunea lui MM. 

"Ngezana, săracul.... Bineînţeles (n.r. - că i-a fost pusă o ştampilă după gafa făcută). Nu mai pot eu de ştampilele astea, chiar nu mă interesează. 

Noi i-am văzut calităţile fizice. De cum interpretează jocul nu poţi să-ţi dai seama, momentan, din antrenamente. 

Nu ar fi trebuit să joace deloc, pentru că abia venise. El cunoaşte un singur fotbalist, pe Şut. El crede că-l cheamă Şuta (n.r. - zâmbeşte). Este... Nu ştie pe nimeni, dar va avea timp. Singur a stat în cameră în cantonament, eram cu şoţ şi nu puteam scoate pe nimeni din cameră ca să-l băgăm pe el. 

Băieţii l-au ajutat, au vorbit cu el. Denis Haruţ stătea cu el. Ngezana are calitate, sigur, sigur. Problema nu e fizică la el, e problemă de adaptare. E venit de pe alt continent, de la 11.000 de kilometri. 

Nu se pune problema ca Ngezana să înceapă. Haruţ şi Dawa vor juca (n.r. - în startul sezonului)", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: ngezana fcsbmihai stoicafcsb cantonament 

viewscnt
Articole similare