Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pică o variantă! Antrenorul aflat pe listă pentru a-l înlocui pe Mutu pleacă în străinătate să semneze! "Există discuţii şi şansele sunt foarte mari"

Pică o variantă! Antrenorul aflat pe listă pentru a-l înlocui pe Mutu pleacă în străinătate să semneze! "Există discuţii şi şansele sunt foarte mari"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu se pregăteşte să semneze cu Neftchi Baku, iar Rapid e nevoită să aleagă noul antrenor, cu câteva zile rămase până la startul noului sezon. O variantă aflată pe lista giuleştenilor e incertă, întrucât antrenorul admite că sunt şanse mari să semneze cu un club din străinătate.

Rapid Bucureşti caută antrenor nou, după plecarea lui Adi Mutu

Rapid Bucureşti îl are în pole-position pe Cristiano Bergodi, pentru a semna contractul în sezonul în care aşteptările sunt mari. Italianul pare să fi câştigat finala cu Marius Şumudică, dar şi cu un alt antrenor român. 

O altă soluţie a giuleştenilor a fost Daniel Isăilă, conform ultimelor informaţii. Liber de contract, antrenorul român a arătat elemente pe placul conducerii. 

Este statornic, a condus doar trei echipe în ultimii şapte ani, a câştigat Cupa României cu Astra în 2014 şi este considerat artizanul naţionalei U21 care a jucat semifinala Campionatului European cu Germania. 

Însă, în orele în care Adi Mutu şi-a negociat trecerea, de la Rapid Bucureşti, la Neftci Baku, conducătorii din Giuleşti se pare că au mizat doar pe pista Cristiano Bergodi. 

Daniel Isăilă n-a fost contactat de şefii vişinii, iar fostul selecţioner al naţionalei de tineret a admis că sunt şanse mari să revină în zona arabă, acolo unde le-a antrenat pe Al-Hazem, din Arabia Saudită, şi FC Baniyas, din Emiratele Arabe Unite. 

"(n.r. - Pregătit de Rapid?) Nu. Presa e liberă să scrie multe. Soţia chiar zicea <<Pleci fără să zici nimic?>>. Nu am fost contactat. Da, rămâne valabil (n.r. - faptul că ar accepta şi un proiect în România). 

Da (n.r. - există discuţii din Golf). Şansele sunt foarte mari (n.r. să revină). Campionatul acolo se reia undeva pe 18-19 august", a declarat Daniel Isăilă, la Sport Total FM

Adrian Mutu va semna cu Neftchi Baku

Antrenorul cu care Rapid Bucureşti plănuia să atace sezonul în care obiectivul e clasarea pe podiumul Superligii a dat curs ofertei financiare superioare din străinătate. Adi Mutu va semna cu Neftchi Baku, unde va avea condiţii foarte bune. 

”S-au întâmplat schimbări masive, foarte, foarte mulţi bani. Am informaţii. La momentul ăsta o să fie salarii, am vorbit cu cineva care este apropiat, şi o să fie salarii cu 7 cifre! Sunt mult mai mulţi bani pentru Mutu, pentru staff. Nu ştiu dacă se duce, dar pentru cine o să meargă o să fie bani mulţi", a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: daniel isailaantrenor nou rapid bucurestiadi mutu neftci bakucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare