Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu îşi felicită jucătorii şi are doar cuvinte de laudă pentru galeria Petrolului: ”Au reacţionat în mod pozitiv când i-am salutat”

Adrian Mutu îşi felicită jucătorii şi are doar cuvinte de laudă pentru galeria Petrolului: ”Au reacţionat în mod pozitiv când i-am salutat”
Comentarii

FC U Craiova 1948 a câştigat cu 1-0 meciul jucat în deplasare la Ploieşti, cu Petrolul, şi s-a calificat în optimile de finală din Cupa României.

Adrian Mutu a reuşit să aducă victoria oltenilor în Cupa României. Tehnicianul a vorbit după meci despre succesul de la Ploieşti. 

”E important pentru moralul nostru. E important pentru că trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritat, dar atunci când lipsesc rezultatele ai nevoie şi te legi de orice victorie. Acesta este binevenită, împortiva unei echipe foarte bune, nu degeaba e lider în Liga a a2-a. Şi au avut un ritm foarte bun, chiar au pus un ritm de liga 1.  

Am fost mult mai atenţi pe fazele fixe, în rest nu au fost situaţii clare de a marca. Foarte puţine ocazii, în rest am închis jocul, am controlat jocul şi pe faza de posesie.

Per ansamblu echipa a jucat bine, a avut o atitudine corectă şi îi felicit pe băieţi, de mâine ne gândim la Botoşani, lăsăm victoria deoparte pentru că trebuie să stăm concentraţi şi să luăm puncte şi în campionat.

Câteodată baieţii mei se exprimă cu trac şi nu reuşesc să facă astfel de faze, aşa cum au reuşit în seara asta.

Noi lucrăm foarte bine în cursul săptămânii şi au fost rezultate care nu au fost de partea noastra şi nu am reuşit să străngem atâtea puncte atât cât ne-am fi dorit sau am fi meritat, aşa că pentru moral e foarte bună!”, a declarat Adi Mutu la finalul partidei. 

Adi Mutu a vorbit şi despre suporterii Petrolului şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lor: ”O seară foarte frumoasă, ştiu cum sunt suporterii de la Ploieşti, de aceea ce i-am salutat la finalul meicului şi mă bucur că au reacţionat în mod pozitiv. O atmosferă de Liga I, îi aşteptăm să vină în Liga 1 pentru că aşa cum au început campionatul şi la ce suporteri au, merită. E o echipă de tradiţie”.

Ce le-a spus Nicolae Constantin jucătorilor săi după ce au fost eliminaţi din Cupa României + Mesaj pentru fanii Petrolului

Afla mai multe despre: u craiova 1948petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare