Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversar greu pentru Simona Halep în turul trei la Roland Garros. A învins-o anul trecut, chiar la open-ul francez

Adversar greu pentru Simona Halep în turul trei la Roland Garros. A învins-o anul trecut, chiar la open-ul francez

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o în două seturi pe conaţionala Irina-Camelia Begu, scor 6-3, 6-4, în turul doi de la Roland Garros. În turul următorul, Halep va fi faţă în faţă cu cea care a eliminat-o în 2019 de la open-ul francez.

Simona Halep va juca împotriva americanei Amanda Anisimova (19 ani, locul 29 WTA). Jucătoarea născută în Florida a trecut în două seturi (6-2, 6-0) de Bernarda Pera (25 de ani, locul 61 WTA). Meciul dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova, din turul trei de la Roland Garros, se va juca vineri, ora urmând să fie anunţată ulterior de organizatori. 

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, însă partida a fost una cu ghinion pentru Simona Halep. 

  • 1,889,409 de dolari a câştigat Anisimova, până acum, din tenis 
  • 15 ani a fost vârsta la care a debutat Anisimova la un Grand Slam, în 2017, la Roland Garros, când a primit un wildcard

Simona Halep - Amanda Anisimova în turul trei la Roland Garros

Singura întâlnire dintre Halep şi Anisimova s-a produs tot pe zgura franceză, în urmă cu un an. În 2019, Anisimova o elimina pe Simona Halep (6-2, 6-4), în sferturile de finală ale open-ului francez. 

"Mi-au cam tremurat mâinile, n-a fost simplu. Simţeam presiunea de fiecare dată când eram aproape de victorie, simţeam că-mi tremură mâna pe rachetă din ce în ce mai mult. 

Ştiam că trebuie să lovesc bine cu reverul în lung de linie şi cred că am avut un plan de joc bun. A fost pentru prima oară când joc pe «Philippe Chatrier», a fost incredibil, e o arenă senzaţională. Încă nu-mi vine să cred ce rezultat am obţinut. Faptul că am ajuns să joc cu Simona era deja incredibil, dar şi să trec de ea e nebunesc!", a fost declaraţia adversarei Simonei Halep la finalul meciului din 2019. 

VIDEO - Rezumatul meciului Simona Halep - Amanda Anisimova din 2019, de la Roland Garros

Afla mai multe despre: simona haleproland garrosamanda anisimova 

viewscnt
Articole similare