Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ai auzit de Melaka United? Aici a ajuns să joace un fotbalist care a fugit de la Dinamo

Ai auzit de Melaka United? Aici a ajuns să joace un fotbalist care a fugit de la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Cu siguranţă, Melaka United e greu să-ţi exprime ceva, chiar dacă eşti un mare iubitor al fotbalului. Acolo a ajuns să joace un fost jucător de la Dinamo Bucureşti.

E drept, fotbalistul îşi trăieşte perioada de final a carierei şi are un salariu bun în Malayesia. Steven Thicot a semnat anul trecut cu echipa care a terminat ediţia trecută a campionatului malayezian pe poziţia a 7-a.

Melaka United SA este un club fondat acum 94 de ani şi joacă meciurile de acasă pe un stadion de 40.000 de locuri (Hang Jebat Stadium). La aceaşi formaţie a jucat din 2017 şi un alt jucător care a bifat o experienţă în Liga 1, Tiago Gomes, fost la Steaua Bucureşti.

Steven Thicot a mai trecut pe la Belenenses, Tondela şi AEL după ce a părăsit-o pe Dinamo. Jacă la Melaka din acest an şi are un salariu de 400 de mii euro pe sezon. Până în acest moment, a bifat 19 prezenţe pentru echipa malaieziană. Fundaşul francez a jucat la Dinamo în 2014, dar a fost pus pe liber de formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

După 23 de meciuri la alb-roşii, antrenorul de atunci al echipei, Flavius Stoican, l-a dat dispărut: ”Atitudinea şi comportamentul lui mă depăşesc. Dacă nu-şi mai dorea să joace la noi, trebuia să mă fi anunţat! Eu nu sunt omul care să ţină fotbaliştii cu sila la echipă“ declara Stoican în 2014. 

Afla mai multe despre: steven thicotdinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare