Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai cele mai tari meciuri ale zilei! Real Madrid ia startul la CM al cluburilor. Partide tari în Germania şi Anglia

Aici ai cele mai tari meciuri ale zilei! Real Madrid ia startul la CM al cluburilor. Partide tari în Germania şi Anglia

Diverse

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

De la 18:30 - Kashima Antlers - Real Madrid

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, debutează miercuri în actuala ediţie a Campionatului Mondial al Cluburilor. Echipa antrenată de Santiago Solari întâlneşte formaţia japoneză Kashima Antlers, de la 18:30, în semifinale. Câştigătoarea acestui meci va întâlni în finală Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, care a trecut în penultimul act al competiţiei, în mod surprinzător, la lovituri de departajare, de campioana Americii de Sud, River Plate.

De la 20:00 - Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş

Învinsă categoric de Dinamo Bucureşti în etapa trecută, Univeristatea primeşte miercuri, de la ora 20:00, vizita formaţiei Gaz Metan Mediaş. Partida se vede în direct la Telekom Sport 1.  "Este exclus să-mi dau demisia, sută la sută nu voi face acest lucru. Fanii pot face ce vor, pot avea ce reacţie simt. Eu aş încerca să stau alături de o persoană atunci când este la greu, dar ei pot face ce vor” a explicat Devis Mangia înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaş. Înaintea ultimei etape din acest an calendaristic, Craiova se află pe locul 3, la cinci puncte de poziţia secundă, ocupată de FCSB, şi la opt lungimi de liderul CFR Cluj.

De la 21:30 - Bayern Munchen - Leipzig

Bayern Munchen primeşte vizita echipei Leipzig, miercuri, la 21:30, în cadrul etapei a 16-a din Bundesliga. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 2. Înaintea acestei paride, campioana en titre Bayern ocupă locul al treilea, cu 30 de puncte, la doar două lungimi în faţa adversarei de miercuri seară, care este a patra. Borussia Dortmund este lider autoritat, cu 39 de puncte, în timp ce Monchengladbach se află pe locul secund, la egalitate cu Bayern.

De la 21:45 - Arsenal - Tottenham

Duel de cinci stele în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Este vorba despre meciul dintre Arsenal Londra şi Tottenham Hotspur, partidă care se joacă de la 21:45, pe Emirates Stadium. Echipa care va merge în semifinale se va decide într-o singură manşă.

De la 21:45 - Chelsea - Bournemouth

O altă partidă de neratat este cea dintre Chelsea şi Bournemouth, care are loc în aceeaşi fază a Cupei Angliei, tot de la 21:45. De asemenea, meciul se joacă la Londra, dar pe Stamford Bridge. Pentru meciul de miercuri seară, Maurizzio Sarri nu îi are la dispoziţie pe Morata, Moses şi van Ginkel, accidentaţi, în timp ce de la Bournemouth lipsesc Cook, Francis, Gosling, Mings şi Smith.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: betanoreal madridmeciuri 

viewscnt
Articole similare