Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea marcator din Liga 1 pleacă de la echipă! Conducerea s-a resemnat şi a făcut anunţul

Al doilea marcator din Liga 1 pleacă de la echipă! Conducerea s-a resemnat şi a făcut anunţul

FC Argeș

Comentarii

Preşedintele de la FC Argeş, Jean Vlădoiu, are de rezolvat o problemă, înaintea noului sezon. Nou-promovata rămâne fără Cephas Malele (27 de ani), pe care cei de la Piteşti în consideră plecat.

Cephas Malele este al doilea marcator din Liga 1, cu 18 reuşite, în spatele lui Florin Tănase, de la FCSB, care are 24 de goluri. Totuşi, angolezul nu va mai continua la FC Argeş, după cum a anunţat oficialul echipei. 

Cephas Malele, "ca şi plecat" de la FC Argeş

Atacantul Cephas Malele a fost una dintre revelaţiile acestui sezon din Liga 1. Venit în septembrie 2020 la FC Argeş, el a fost principalul marcator al echipei lui Andrei Prepeliţă, iar cifrele l-au determinat să-şi găsească o ofertă mai bună. 

În ultimele luni, conducerea clubului i-a înaintat prelungirea contractului, dar fotbalistul a ezitat şi le-a dat de înţeles conducătorilor că nu-şi mai doreşte să continue şi din noul sezon. 

Jean Vlădoiu a anunţat care e situaţia golgheterului echipei: "Malele deocamdată nu a zis nimic, a plecat în vacanţă, dar nici nu ne-a spus că va prelungi. Îl considerăm ca şi plecat", a anunţat preşedintele lui FC Argeş. 

Malele are oferte de la mai multe echipe şi ar putea rămâne în Liga 1. Atacantul s-ar putea bate la titlu în noul sezon. 

De-a lungul carierei, angolezul a mai jucat la: Palermo, Virtus Entella, Trapani, Atletico CP, Leixoes, Varzim, Arouca şi Oliveirense. 

În cazul în care se va despărţi de FC Argeş, clubul nu încasează niciun ban, întrucât jucătorului îi expiră contractul în iunie. Malele e cotat la 700.000 de euro, conform Transfermarkt. 

 

Afla mai multe despre: fc argescephas maleletransfer maleleu craiovajean vladoiu 

viewscnt
Articole similare