Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al Sadd se opune plecării lui Xavi la Barcelona! ”Are contract pe doi ani şi este concentrat să ne aducă titlul”

Al Sadd se opune plecării lui Xavi la Barcelona! ”Are contract pe doi ani şi este concentrat să ne aducă titlul”

FC Barcelona

Comentarii

Clubul Al Sadd a emis un comunicat de presă în care îşi explică poziţia în cazul lui Xavi, antrenor dorit de Barcelona.

Xavi Hernandez este ţinta numărul 1 a lui Joan Laporta pentru a-l înlocui pe Ronald Koeman, antrenorul demis de Barcelona după înfrângerea cu Rayo Vallecano.

Se pare însă că negocierile nu merg tocmai bine pentru Barca, în contextul în care Al Sadd a emis un comunicat de presă în care anunţă că Xavi este antrenorul echipei pentru încă două sezoane:

”În replică la informaţiile care au circulat recent în presă, conducerea clubului Al Sadd îşi reconfirmă poziţia şi anunţă că Xavi are un contract pe doi sezoane cu clubul şi este concentrat pe următoarele meciuri ale echipei noastre, cu scopul de a câştiga campionatul şi de a ne apăra titlul cucerit sezonul trecut” explică Al Sadd, într-un comunicat de presă.

Legenda Barcelonei o antrenează pe Al Sadd din sezonul mai 2019. A bifat până acum 95 meciuri ca antrenor principal şi a câştigat 63 dintre acestea. În total, Xavi a cucerit titlul în Qatar şi un număr de şapte trofee, printre care Cupa şi Supercupa Qatarului.

Într-o conferinţă de presă, Joan Laporta discutase în cursul zilei de vineri despre posibilitatea ca Xavi să vină la Barcelona: ”Am referinţe foarte bune despre el de la oameni pe care îi cunosc foarte bine în acest domeniu. Vorbesc des cu el. Am o relaţie de prietenie cu Xavi şi am vorbit în aceste luni. Părerea mea despre el este una foarte bună”

 

 

Afla mai multe despre: xavibarcelonaal sadd 

viewscnt
Articole similare