Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Adi Popa, OUT de la echipă. Decizie de ultimă oră luată de oficialii clubului. Becali şi FCSB nu-l mai pot salva

ALERTĂ! Adi Popa, OUT de la echipă. Decizie de ultimă oră luată de oficialii clubului. Becali şi FCSB nu-l mai pot salva

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut peste startul dezamăgitor de an, iar acum echipa patronată de Gigi Becali s-a distrat în derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a impus cu 4-1.

FCSB a câştigat fără probleme meciul cu Universitatea Craiova, scor 4-1, şi a profitat de remiza albă înregistrată de CFR Cluj pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş. În urma rezultatelor din etapa a doua a play-off-ului, echipa patronată de Gigi Becali a revenit la patru puncte în spatele liderului clujean.

Victoria roş-albaştrilor a fost adusă de tinerele talente din lotul celor de la FCSB. Oaidă, de două ori, Florin Tănase şi Dennis Man au marcat pentru succesul la scor al vicecampioanei României. Cum evoluţiile tinerilor jucători din ofensiva echipei lui Bogdan Argeş Vintilă sunt la cel mai înalt nivel, Adi Popa traversează o perioadă îngrozitoare a carierei.

Adi Popa, OUT de la club. Becali şi FCSB nu-l mai pot salva

Mijlocaşul de 31 de ani nu se regăseşte nici la FCSB, iar în acest sezon a stat mai mult pe banca de rezerve şi n-a putut ţine pasul cu Dennis Man, Florin Tănase sau Florinel Coman. În meciul cu Universitatea Craiova, Adi Popa a fost uitat de Bogdan Argeş Vintilă şi n-a prins nici măcar lotul pentru partida de pe Arena Naţională.

Mai mult, mijlocaşul împrumutat la FCSB până la finalul sezonului a primit o veste proastă şi din Anglia. Conform jurnaliştilor britanici, Reading, clubul de care aparţine Adi Popa, e pregătit să renunţe la mijlocaşul român în vara acestui an, când, de altfel, se va încheia şi contractul. 

Transferat în iarna lui 2017 de la FCSB, în schimbul sumei de 600 de mii de euro, Adi Popa a prins doar 17 meciuri la Reading şi a marcat un singur gol, astfel că englezii au preferat să-l împrumute pe mijlocaşul de 31 de ani la diferite echipe din fotbalul internaţional, precum Al Taawon, Ludogoreţ sau FCSB.

În aceste condiţii, clubul englez nu-i va prelungi contractul lui Adi Popa în vara acestui an, presa britanică notând că oficialii echipei sunt în căutarea unor jucători care să o poată ajuta pe Reading să promoveze în Premier League.

  • 800 de mii de euro este cota lui Adi Popa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Adi Popa în cele 17 meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: adi popafcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare