Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Becali îl dă afară pe unul dintre cei mai buni marcatori de la FCSB. Patronul s-a enervat: ”Mă interesează pe mine de el?” Unde s-ar putea transfera

ALERTĂ! Becali îl dă afară pe unul dintre cei mai buni marcatori de la FCSB. Patronul s-a enervat: ”Mă interesează pe mine de el?” Unde s-ar putea transfera

Superliga

Comentarii

Gigi Becali încearcă să scape de încă un jucător important şi speră că acesta va prinde un transfer. Harlem Gnohere mai are încă un an de contract, dar a fost trecut în şomaj tehnic şi Becali a lăsat de înţeles că nu mai face parte din planurile echipei.

Harlem Gnohere, gholgheterul FCSB-ului din urmă cu două sezoane, s-ar putea transfera la o altă echipă. Atacantul de 32 de ani are o situaţie delicată la FCSB, unde a fost trimis în şomaj tehnic. Gigi Becali încearcă să scape de salariul său, 20.000 de euro pe lună şi speră că va reuşi să-l vândă în vară. Până atunci, i-a transmis că nu se va mai baza pe el.

Becali încearcă să scape de Gnohere: ”Mă interesează pe mine de el?”

Patronul FCSB i-a transmis un mesaj clar lui Gnohere: nu mai face parte din planurile echipei. Gigi Becali a afirmat că FCSB va folosi pentru postul de atacant jucători mult mai tineri: ”Mă interesează de Gnohere? E problema lui, mai are un an contract şi aia e. Copiii de 21-23 mă interesează”.
Relaţia lui Harlem Gnohere cu cei din conducere s-a deteriorat după ce atacantul francez a fost trimis în şomaj tehnic, pe motiv că mai are contract până în vară. Într-o postare acidă pe reţelele de socializare, Gnohere i-a reamintit lui Gigi Becali că are încă un an de contract.

Se transferă Gnohere la Poli Iaşi? Rednic l-ar vrea, dar este scump

Salvarea lui Harlem Gnohere ar putea veni de la antrenorul care l-a adus în România, la Dinamo. Mircea Rednic ar vrea să-l transfere la Poli Iaşi, însă Gigi Becali i-a fixat o sumă de transfer. Cei de la Poli Iaşi l-ar vrea însă gratis, mai ales că şi salariul jucătorului ar încărca destul de serios bugetul clubului.
Întrebat pe reţelele de socializare dacă se va transfera de la FCSB, Gnohere le-a spus fanilor că urmează să poarte o discuţie cu patronul: ”Nu ştiu dacă o să plec. O să vorbesc cu Gigi”.
Harlem Gnohere s-a transferat la FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo şi a intrat rapid în grupul jucătorilor importanţi. De atunci a avut 115 apariţii, a marcat 51 de goluri şi a reuşit 6 assist-uri. În acest sezon, deşi a jucat foarte puţin, marcat de 6 ori. 

 

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare