Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Super lovitură la Real Madrid! Spaniolii au anunţat afacerea de 110 milioane euro

ALERTĂ! Super lovitură la Real Madrid! Spaniolii au anunţat afacerea de 110 milioane euro
galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid primeşte o importantă injecţie de capital pentru sezonul viitor.

Presa spaniolă anunţă ultima lovitură dată de Florentino Perez. Potrivit Diario Gol, preşedintele madrilenilor ştie cât de importantă este relaţia dintre Real Madrid şi Adidas pentru viitoarea campanie de transferuri a grupării blanco.

Preşedintele Florentino Perez are ca principal obiectiv pentru vara viitoare transferul lui Kylian Mbappe Lotin, pe care l-a ratat în această vară. Diferenţa este că Real Madrid îl poate achiziţiona în ianuarie gratis pe Mbappe, fără să mai plătească o sumă uriaşă către PSG, dacă atacantul refuză în continuare prelungirea contractului cu gruparea de pe Parc des Princes. În această vară, gruparea blanco a oferit, potrivit presei internaţionale, până la 200 de milioane de euro. Paris Saint-Germain a refuzat toate propunerile făcute de gruparea blanco. 

Noul proiect al Realului va începe cu Mbappe, scriu spaniolii, iar următorul obiectiv al lui Florentino Perez este Erling Braut Haaland.

Chiar dacă nu va plăti o sumă de bani pentru Mbappe, Real Madrid are nevoie de bani pentru masa salarială, mai ales că Florentino Perez şi-l doreşte neapărat şi pe Erling Haaland. ”A devenit o emblemă a ligii, dar mă tem că nu va sta în Bundesliga. Cifrele care circulă arată că este dificil să îl ţii în Germania. Presupun că viitorul său este în altă ţară”, a spus CEO-ul lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, într-un interviu pentru Sport Bild. Atacantul norvegian este pe lista mai multor cluburi importante din Europa cum ar fi: Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Chelsea. Nordicul este o ”maşinărie” şi a marcat 63 de goluri în 64 de meciuri pentru Borussia Dortmund, iar cel mai probabil, se va transfera la altă echipă, mai ales că vara viitoare va fi disponibil pentru clauza de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro. 

Din fericire, scrie Diario Gol, Florentino Perez a găsit o soluţie financiară rapidă. Potrivit sursei citate, Adidas va asigura injecţia de capital de peste 110 milioane euro clubului madrilen, ceea ce va facilita sosirile celor două super staruri. O sumă care se adaugă la bugetul de transferuri asigurat de preşedintele blanco

Real Madrid şi concernul german colaborează din 1980. După primii cinci ani de contract, Real Madrid şi-a schimbat sponsorul tehnic, apelând la Hummel şi Kelme. Din 1998, relaţia s-a reluat şi a continuat nentrerupt. În mai 2019, Real Madrid a anunţat un nou acord cu Adidas pentru 1.1 miliarde de euro, cel mai important din fotbalul mondial. Brandul german are tot interesul ca gruparea blanco să îşi reconstruiască ”Galaxia” astfel că injecţia de capital anunţată de spanioli, pare lesne de inţeles. 

Afla mai multe despre: florentino perezhaalandmbappetransferuri real madrid 

viewscnt
Articole similare