Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | U Craiova, la un pas de un TUN pe piaţa transferurilor! Un titular pleacă într-un campionat puternic: cu cine semnează

ALERTĂ | U Craiova, la un pas de un TUN pe piaţa transferurilor! Un titular pleacă într-un campionat puternic: cu cine semnează
Comentarii

U Craiova poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor după ce în ultimii ani a vândut pe bani mulţi în străinătate. Echipa patronată de Mihai Rotaru îl poate vinde pe Mirko Pigliacelli (27 de ani), portarul oltenilor, în Italia. Reggiana, echipă nou promovată în Serie B, îl doreşte pe goalkeeperul care joacă în România de trei ani.

Mirko Pigliacelli, dorit în Italia! U Craiova poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

După transferurile lui Alexandru Băluţă şi Alexandru Mitriţă la Slavia Praga, respectiv New York City, pentru cinci, respectiv opt milioane de euro, U Craiova poate vinde din nou în străinătate. Mirko Pigliacelli a impresionat în Liga 1 şi poate pleca în ţara natală, Italia, unde e dorit de Reggiana, care tocmai a promovat în Serie B după ce a câştigat play-off-ul contra lui Bari.

Presa din Italia scrie despre posibilitatea ca Mirko Pigliacelli să ajungă la Reggiana. Adus de Devis Mangia în România, la U Craiova, Pigliacelli a devenit rapid unul dintre cei mai buni portari, impresionând prin jocul său de picior şi reflexele sale. Acum, după trei ani în Liga 1, acesta poate pleca de la U Craiova. "De trei ani, portarul Mirko Pigliacelli joacă în România, la U Craiova, dar acum revenirea în Italia, la Regianna, pare foarte aproape! Calităţi are, dar nu şi-a găsit, încă, locul meritat în Italia. Acesa se poate întoarce acum, la Reggiana, nou promovată în Serie B", anunţă presa din Italia, care aminteşte şi de faptul că Pigliacelli a şi marcat în Liga 1.

Pigliacelli a fost la un pas să plece de la U Craiova după un conflict cu Victor Piţurcă

Nu toată experienţa lui Mirko Piglaicelli la Craiova a fost lapte şi miere. Portarul italian a fost la un pas să plece de la echipă, după un conflict avut cu antrenorul Victor Piţurcă, fostul tehnician din Bănie. Însă, în cele din urmă, portarul a rămas, după ce antrenorul şi-a dat demisia de la echipă pentru că a considerat că nu are lotul suficient de puternic ca să lupte la titlu şi să-l câştige.

Mirko Pigliacelli a semnat cu U Craiova în vara lui 2018, adus fiind de italianul Devis Mangia, de la Pro Vercelli. Goalkeeperul italian a fost mai întâi împrumutat, apoi cumpărat definitiv cu 300.000 de euro. Pigliacelli s-a impus şi a devenit om de bază, iar cota sa i-a crescut. Oltenii pot face acum profit din eventuala sa vânzare la Reggiana, în Serie B.

De la venirea la U Craiova, Mirko Pigliacelli a strâns 78 de meciuri în toate competiţiile, a păstrat poarta intactă în 24 dintre ele şi a marcat o dată, din penalty, într-un derby cu FCSB.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mirko Pigliacelli în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 2022 e anul în care expiră contractul dintre portarul italian şi U Craiova

Afla mai multe despre: mirko pigliacellipigliacelli transfer reggianapigliacelli transfer u craiovapigliacelli transfer u craiova mihai rotarumirko pigliacelli regianna 

viewscnt
Articole similare