Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, avertisment înainte de Israel - România: "Mi se pare greu. Va fi infernal!"

Alex Chipciu, avertisment înainte de Israel - România: "Mi se pare greu. Va fi infernal!"

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Chipciu (34 de ani), a vorbit despre meciul României din deplasare, cu Israel, meci decisiv în economia grupei I a preliminariilor EURO 2024.

Jucătorul celor de la U Cluj a vorbit despre şansele "tricolorilor" de calificare la EURO, dar a ţinut să avertizeze jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu înainte de cele două partide cruciale cu Israel şi Elveţia.

Alex Chipciu: "Israel este o echipă care controlează jocul"

Chipciu crede că Israel păstrează şanse reale la calificare, după eşecul din deplasare, cu naţionala statului Kosovo, la Priştina, scor 1-0.

"Sincer, mie Israel mi se pare o echipă foarte, foarte bună. Am văzut reacţiile de după meciul Kosovo - Israel şi toată lumea era fericită: 'Gata, România are prima şansă'. Mie mi se pare greu şi în momentul ăsta. 

Dacă noi vom face acelaşi rezultat cu Elveţia pe care îl vor face israelienii, iar ei ne bat în meci direct, se califică Israel la EURO. Va fi un meci cu totul diferit faţă de ce am văzut în Kosovo - Israel. Va fi un teren bun, Israel e o echipă care controlează jocul, pasează. 

Sincer să fiu, la Bucureşti ne-au dominat, puteau să ne şi bată. Trebuie să fim foarte echilibraţi şi să nu intrăm în starea de 'gata, ne-am calificat'" a declarat Alex Chipciu, conform Sport.ro

Fostul jucător al celor de la FCSB a vorbit şi despre campania de calificare la ultimul turneu final la care naţionala României s-a calificat, EURO 2016.

"Şi starea de război la poate da un imbold. Cu siguranţă ei pregătesc meciul cu noi. Cu Elveţia vor menaja jucătorii. Cel mai important meci e clar acela. Va fi infernal, dar eu am încredere că ne vom califica cu toată situaţia şi toate conjuncturile care au fost.

Am jucat cu Kosovo aici, au luat roşu, Israel e în război... parcă totul a fost favorabil nouă. Ţin minte că şi la EURO 2016 au fost nişte conjuncturi care ne-au ajutat.

Am bătut Grecia, care nu mai era o naţională ca în anii trecuţi, apoi am venit pe fondul ăla şi ne-am calificat la EURO. Am avut şansă multă în grupa asta şi cred că vom avea până la final" a încheiat Alex Chipciu.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalaalex chipciu 

viewscnt
Articole similare