Experiențe împreună.
You are here:

Alex Ioniţă, revenire de senzaţie în Liga 1. De astăzi a început antrenamentele

Alex Ioniţă, revenire de senzaţie în Liga 1. De astăzi a început antrenamentele

Liga 1

Comentarii

Alex Ioniţă se pregăteşte intens pentru revenirea în Liga 1. A început deja antrenamentele, după ce suspendarea pentru dopaj i-a expirat şi are pe masă două variante pentru a-şi continua cariera.

Alex Ioniţă a stat aproape un an pe bară, după ce a fost suspendat pentru dopaj. În toamna anului trecut, mijlocaşul de 26 de ani era împumutat la Astra, de la CFR Cluj şi a fost surprins când urma un tratament de vitaminizare, injectabil, în cantităţi mult mai mari faţă de limita admisă.

Suspendat pentru dopaj, Alex Ioniţă are de astăzi (n.r. vineri) dreptul să se antreneze din nou, dar abia după 30 septembrie poate juca, deoarece atunci îi expiră sancţiunea. Mijlocaşul de 26 de ani se pregăteşte de revenire şi are pe masă două opţiuni foarte atractive pentru el, ambele din Liga 1.

Alex Ioniţă, revenire de senzaţie în Liga 1. Ce variante are

Mijlocaşul de 26 de ani, care a fost o speranţă a fotbalului românesc, are încă un an de contract cu CFR Cluj. Campioana României este prima opţiune pentru el, însă trebuie să se lămurească dacă şefii clubului îl vor în continuare la echipă.

Alex Ioniţă are însă un mare avantaj la CFR Cluj. Antrenor în Gruia a venit Marius Şumudică, cel care este tot rapidist şi acesta i-ar putea revitaliza cariera. De altfel, Ioniţă susţine că a avut deja un dialog cu Marius Şumudică despre subiectul revenirii.

”Am voie de pe 30 iulie să mă antrenez. Am vorbit cu domnul Şumudică, l-am întrebat dacă are ceva de gând cu mine. Mi-a zis că trebuie să mă vadă. Trebuie să dea şi lista, nu cred că o să mă aştepte pe mine cineva până pe 30 septembrie”, a spus Alex Ioniţă pentru AS.ro.

Cealaltă variantă pentru Alex Ioniţă este să revină la Rapid, clubul său de suflet, de la care a plecat în ianuarie 2014, când Astra a plătit 500.000 de euro pentru transferul său. De-a lungul timpului, mijlocaşul de 26 de ani şi-a manifestat de mai multe ori dorinţa de a reveni în Giuleşti.

Acum, Rapid a revenit în Liga 1 şi Alex Ioniţă s-ar putea întoarce. Întrebat despre un eventual transfer al lui Alex Ioniţă la Rapid, Mihai Iosif spune că ar fi încântat şi a lăsat de înţeles că această mutare s-ar putea realiza:

”Despre Alex Ioniţă s-a spus de când am început acest sezon de Liga 1 că îl aşteptăm, e rapidist pur sânge. Sperăm ca odată cu revenirea sa la noi să redevină fotbalistul care a fost”, a spus antrenorul Rapidului.

viewscnt
Articole similare