Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer pe care Craiova îl va anunţa oficial după eliminarea din Conference League: ”Da, am semnat”

Primul transfer pe care Craiova îl va anunţa oficial după eliminarea din Conference League: ”Da, am semnat”
Comentarii

Universitatea Craiova urmează să anunţe oficial primul transfer pe care l-a făcut după ce a fost eliminată de Laci din turul 2 al Conference League.

Universitatea Craiova l-a pierdut în această vară pe Alex Cicâldău, care s-a transferat la Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro. Mihai Rotaru i-a găsit deja un înlocuitor şi transferul urmează să fie anunţat oficial.

Va fi primul transfer prezentat oficial de Universitatea Craiova după eliminarea din Conference League, acolo unde albanezii de la Laci s-au dovedit mai valoroşi.

Primul transfer care va fi anunţat oficial de Craiova după eliminarea din Conference League

Joi seară, suporterii Universităţii Craiova au trăita una dintre cele mai mari umilinţe din istoria clubului. Echipa din Bănie a fost eliminată de Laci, o echipă care în sezonul trecut a terminat pe locul 4 în campionatul Albaniei.

Printre cei care au asistat la partida de la Craiova a fost şi Ionuţ Vînă, pe care Universitatea l-a transferat de la FCSB, pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Alex Cicâldău. Acesta a confirmat că transferul la echipa din Bănie este perfectat: ”Da, am semnat”, a spus Vînă la ieşirea de pe stadion, potrivit sport.ro.

Ionuţ Vînă este astfel primul jucător pe care Universitatea Craiova îl va anunţa oficial după ce echipa a fost eliminată din Conference League.

Transferul lui Vînă la Universitatea Craiova face parte dintr-o înţelegere între Mihai Rotaru şi Gigi Becali. Acţionarul majoritar al echipei din Bănie i-a propus în schimbul lui Ionuţ Vînă pe Andrei Burlacu şi Ivan Mamut, afacere la care Gigi Becali a răspuns afirmativ.

În vârstă de 26 de ani, Ionuţ Vînă a fost transferat de FCSB în vara lui 2019, de la Viitorul şi Gigi Becali a plătit atunci 750.000 de euro. Mijlocaşul central a început bine aventura la FCSB, însă ulterior a ieşit de pe lista preferaţilor lui Gigi Becali şi a prins rar echipa de start.

Afla mai multe despre: ionut vina 

viewscnt
Articole similare