Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Minteuan pleacă de la CFR Cluj! Secundul lui Dan Petrescu şi-a enervat şefii: "S-a sucit. M-a deranjat puţin"

Alin Minteuan pleacă de la CFR Cluj! Secundul lui Dan Petrescu şi-a enervat şefii: "S-a sucit. M-a deranjat puţin"

Superliga

Comentarii

Plecare surprinzătoare de la CFR Cluj la nivelul băncii tehnice. Dan Petrescu a confirmat neînţelegerile dintre conducerea campioanei României şi secundul Alin Minteuan, care se pare că a fost pus pe liber.

Secundul Alin Minteuan e unul dintre cei mai vechi oameni din club şi a dus greul la echipă, înainte de al doilea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, care s-a lăsat cu un nou titlu cucerit. În etapele în care a condus CFR Cluj din postura de antrenor principal, Alin Minteuan a avut un parcurs foarte bun, fiind pe primul loc în Liga 1, înainte de venirea "Bursucului". 

Dan Petrescu, reacţie despre plecarea de la nivelul băncii tehnice la CFR Cluj

CFR Cluj a luat primele măsuri, pentru a evita problemele financiare. Deşi nu s-au atins de salariile jucătorilor, conducătorii le-au cerut membrilor staff-ului să accepte o eşalonare a ultimelor salarii. Singurul care nu a fost de acord este secundul Alin Minteuan, de care CFR Cluj se va despărţi, conform ProSport. 

Sursa citată susţine că Dan Petrescu a fost surprins de veste, mai ales în condiţiile în care discutase cu Alin Minteuan despre decizia conducerii: „Sunt puţin supărat, pentru că toată lumea a înţeles criza aceasta şi era doar o întârziere. N-am înţeles, mai ales că a jucat atâţia ani la CFR. N-am înţeles nimic. Mi-a promis că e totul OK şi s-a sucit. M-a deranjat puţin”, a declarat Dan Petrescu pentru sursa citată. 

Se pare că secundul Alin Minteuan avea parte de unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1, la nivelul băncilor tehnice. "Mâna dreaptă" a lui Dan Petrescu primea aproximativ 10.000 de euro. 

Dan Petrescu: "Eu am şi renunţat la salariu pe februarie"

Antrenorul lui CFR Cluj a continuat în privinţa măsurilor luate de CFR Cluj şi a susţinut că şi el face eforturi pentru binele clubului: „Eu am şi renunţat la salariu pe februarie. Le-am spus să mi-l dea când au bani. În 6 luni, într-un an… Am înţeles problemele. Mi-am dat seama în această perioadă cum e să fi în conducere. N-aş vreau să fiu”, a adăugat "Bursucul". 

Alin Minteuan se afla la CFR Cluj din 2009, cu o pauză de un an, între 2012 şi 2013, cât timp a antrenat Unirea Dej. 

Fostul secund al lui Dan Petrescu a evoluat şi ca fotbalist în Gruia, fiind campion în 2008. De-a lungul perioadei petrecute la CFR Cluj, Alin Minteuan a jucatg 76 de partide şi a marcat patru goluri. 

Afla mai multe despre: alin minteuandan petrescucfr clujalin minteuan plecare cfr clujcfr cluj plecare 

viewscnt
Articole similare