Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Gigi Becali îşi vinde una dintre vedete. Oferta neaşteptată pe care FCSB a primit-o: ”Aştept răspunsul de la ei”. Câţi bani a cerut

ALERTĂ | Gigi Becali îşi vinde una dintre vedete. Oferta neaşteptată pe care FCSB a primit-o: ”Aştept răspunsul de la ei”. Câţi bani a cerut

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a primit o ofertă de transfer pentru încă un jucător de la FCSB, pe care l-a trimis în şomaj tehnic. Bogdan Planic este dorit în Rusia chiar de echipa care-l vrea şi pe Andrei Miron, FC Ural, pentru care joacă şi Eric Bicfalvi.

FCSB a primit oferte de transfer pentru doi dintre fundaşii centrali şi ar putea rămâne descoperită în apărare după această pauză impusă de pandemia de coronavirus. Echipa care vrea să-l transfere pe Andrei Miron a făcut o ofertă şi pentru Bogdan Planic.

Bogdan Planic, ofertă de transfer de la FC Ural

Turcii de la Fanatik.tr notează că Bogdan Planic - jucător dorit şi de Fenerbahce - are ofertă şi de la FC Ural. Fundaşul de 28 de ani mai are contract până în vară cu FCSB, dar înţelegerea ar putea fi prelungită cu acordul ambelor părţi. Sunt însă şanse extrem de mici, după ce Gigi Becali l-a trimis în şomaj tehnic, deoarece a refuzat să semneze înjumătăţirea salariului. 
Însă Gigi Becali ar putea încasa bani pentru transferul lui Bogdan Planic, dacă acceptă oferta făcută de FC Ural. De altfel, patronul FCSB a recunoscut că a primit o propunere din Rusia pentru Planic: ”Am o ofertă pentru Planic. Am cerut un milion de euro pe el, mi s-a oferit 300.000, apoi am cerut 500.000. Aştept răspunsul”, a recunoscut recent Gigi Becali.

FC Ural a făcut o ofertă de transfer şi pentru Andrei Miron

Interesant este că echipa rusă vrea să transfere de la FCSB doi dintre cei mai importanţi jucători din apărare. Zilele trecute, FC Ural a făcut o ofertă şi pentru Andrei Miron. Ruşii au propus să plătească FCSB-ului suma de 500.000 de euro, pe care probabil Gigi Becali o va accepta. Miron a fost transferat în iarnă de FCSB, de la FC Botoşani, gratis, dar Valeriu Iftime a păstrat procent dintr-o eventuală revânzare. 
Motivul pentru care FC Ural, echipă la care joacă şi Bicfalvi, vrea să transfere doi fundaşi centrali de la FCSB este că are cea mai slabă apărare din Rusia. Echipa din Ekaterinburg este pe locul 10 în campionat, din 16 echipe şi a primit până acum nu mai puţin de 41 de goluri în 22 de etape. 
 
Autor: Mihai Dolinschi
 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare