Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am discutat despre situaţia lui!". Laurenţiu Reghecampf, noi detalii despre posibila revenire a lui Mitriţă la U Craiova

"Am discutat despre situaţia lui!". Laurenţiu Reghecampf, noi detalii despre posibila revenire a lui Mitriţă la U Craiova
Comentarii

La conferinţa de presă de după victoria cu Gaz Metan (1-0, în Bănie), Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Craiovei, a vorbit despre posibilitatea ca Alexandru Mitriţă (26 de ani) să ajungă înapoi la echipa lui Mihai Rotaru, de la New York City. Reghe a discutat despre situaţia atacantului care a costat opt milioane de euro.

Reghecampf, despre posibila venire a lui Mitriţă la U Craiova: "Am discutat despre situaţia lui!"

Alexandru Mitriţă s-a despărţit de Al Ahli, clubul din Arabia Saudită unde a jucat în ultima perioadă, iar acum va trebui să aştepte să-şi lămurească situaţia cu New York City pentru a vedea unde va evolua în sezonul viitor. E dorit la PAOK, în Grecia, de Răzvan Lucescu, dar şi înapoi la U Craiova.

Reghecampf a profitat de relaţia bună pe care o are în Arabia Suadită, cu cei de la Al Ahli, şi a discutat despre situaţia lui Mitriţă, pe care s-ar bucura să-l aibă sub comandă, dar totul depinde de decizia lui New York.

"Am discutat despre situaţia lui la echipa din Arabia Saudită, am discutat despre situaţia lui, a făcut un antrenament. Vom vedea decizia pe care o vor lua cei din New York decizia lui. Noi îl ajutăm, îl susţinem, are un loc udne să se antreneze, să fie la un nivel înalt, dacă vom reuşi să îl aducem de bun augur pentru că e un jucător format la Craiova şi iubit de toţi fanii. Vă daţi seama că sunt foarte mulţi antrenori care şi-l doresc, e un jucător bun, de echipa naţională, care când are stabilitate la echipa de club şi este pregătit poate ajuta echipa naţională", a spus Laurenţiu Reghecampf, la conferinţă de presă.

Ce a spus Mitriţă despre revenirea la U Craiova

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani s-a întors în România după împrumutul la Al-Ahli. El încă aparţine de clubul New York City, dar ar dori să se întoarcă la echipa lui Reghe. ”Nu ştiu nimic, aştept să vorbească impresarul, eu sunt la mâna celor de la New York. Ştiţi foarte bine sentimentele mele pentru această echipă, dar aparţin de New York şi nu pot vorbi mai multe. Agentul meu vorbeşte cu New York aproape zilnic şi vom avea veşti zilele umătoare. L-am avut pe mister (n.r.: Laurenţiu Reghecampf) şi în Arabia, este un antrenor foarte bun. Şi eu mi-aş dori să lucrez cu el, dar momentan stau la mâna celor de la New York”, a declarat Alexandru Mitriţă pentru ştirile PRO TV.

Afla mai multe despre: alexandru mitritareghecampfu craiovarevenire 

viewscnt
Articole similare