Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am făcut ce am simţit” Cum a comentat Marius Şumudică imaginile în care înjura Steaua: ”Nu mă pot schimba”

”Am făcut ce am simţit” Cum a comentat Marius Şumudică imaginile în care înjura Steaua: ”Nu mă pot schimba”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a explicat de ce a înjurat Steaua la derby-ul dintre Rapid şi FCSB din urmă cu aproape două săptămâni, disputat în ultima etapă a sezonului regular din Superligă

Marius Şumudică a fost prezent pe Arena Naţională la derby-ul dintre Rapid şi FCSB pentru a-şi încuraja echipa de suflet. ”Şumi” a urmărit partida de la lojă, alături de Gigi Corsicanu, şi nu a ezitat să o înjure pe rivala de moarte a giuleştenilor.

Dorit în trecut de Gigi Becali pentru postul de antrenor, Marius Şumudică a rămas alături de Rapid, echipa faţă de care şi-a declarat dragostea în repetate rânduri.

Marius Şumudică şi-a cerut scuze, dar nu regretă ieşirea de la Rapid - FCSB

Fostul atacant al Rapidului a recunoscut că gestul său a fost nepotrivit pentru un antrenor care şi-a construit un renume prin rezultate şi şi-a cerut scuze, însă a declarat că nu se va putea detaşa niciodată de clubul la care a scris istorie.

”Scandam (n.r. la Rapid - FCSB) ce scanda tot stadionul, este adevărat că am făcut-o şi din postura de antrenor al Astrei, după ce am câştigat campionatul (n.r. în 2016)

Am făcut ceea ce simt. Îmi cer scuze pentru vocabular! Aşa ceva nu trebuie să facă parte din portofoliul unui antrenor. Ăsta sunt. Nu mă pot schimba. Când lumea cântă imnul Rapidului, mie îmi dau lacrimile”, a spus Marius Şumudică la Fanatik.

Marius Şumudică este liber de contract de la începutul lunii martie, după despărţirea de Gaziantep.

  • VIDEO cu Marius Şumudică la Rapid - FCSB

 

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligă 

viewscnt
Articole similare