Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am ratat prea mult pentru acest nivel". Concluzia lui Florentin Pera după căderea inexplicabilă a României în meciul cu Germania

”Am ratat prea mult pentru acest nivel". Concluzia lui Florentin Pera după căderea inexplicabilă a României în meciul cu Germania

CM Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă joi, la Herning, de reprezentativa Germaniei, scor 24-22 (9-12), în prima partidă din grupa principală III a Campionatului Mondial.

România a ratat orice şansă la sferturi şi, implicit, la calificarea la turneele preolimpice. Căpitanul Cristina Neagu a jucat primele minute la CM, după perioada de recuperare în urma unei accidentări la genunchi.

Principalele marcatoare ale României au fost Buceschi 8 goluri, Pintea 3, Neagu 3, iar din echipa Germaniei s-au remarcat Lott 4 şi Doll 4.

Căpitanul Cristina Neagu a intrat în minutul 19, a pus accentul pe pase decisive, a marcat 3 goluri, însă jocul din repriza secundă al României a fost de nerecunoscut, presărat cu greşeli individuale şi 10 minute fără a marca, astfel că înfrângerea a fost previzibilă. Cea mai bună jucătoare tricoloră a fost portarul Daciana Hosu, cu 13 intervenţii, din care 2 de la 7 metri.

Selecţionerul României, Florentin Pera a vorbit despre înfrângerea suferită de jucătoarele sale, cu Germania.

”Nu am jucat la acelaşi nivel. În atac, am încercat să schimb ceva, dar Germania a marcat prin flancuri.

În repriza a doua, am ratat prea mult pentru acest nivel. Am avut opt situaţia unu la unu, cred că au fost momente importante în care puteam rămâne aproape de Germania.

Asta e situaţia, am venit să luptăm până la capăt. Trebuie să câştigăm împotriva Poloniei şi a Japoniei.

Cristina a jucat bine în prima repriză. În cea de-a doua parte a fost obosită. Este o jucătoare cu o experienţa foarte mare, este bine in acest moment, dar , din punct de vedere fizic, nu este la sută la sută.

Am vrut să îi dau şansa de a ajuta echipa, pentru că este cea mai importantă jucătoare, dar cred că am ratat prea mult şi dacă ratăm aşa, este dificil să câştigăm împotriva Germaniei”, a spus selecţionerul României, pentru Prima Sport.

 
 

Afla mai multe despre: florentin peraromaniacristina neagugermania 

viewscnt
Articole similare