Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am simţit". Djokovic a spus când şi-a dat seama că Becali îl vrea OUT de la FCSB: "Atunci s-a schimbat radical totul" | EXCLUSIV

"Am simţit". Djokovic a spus când şi-a dat seama că Becali îl vrea OUT de la FCSB: "Atunci s-a schimbat radical totul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Plecat la Rapid la începutul lui 2024, Damjan Djokovic (33 de ani) a dezvăluit care a fost momentul în care şi-a dat seama că zilele sale la FCSB sunt numărate, având în vedere cum s-au derulat evenimentele. Mijlocaşul a ajuns la rivala din Bucureşti a FCSB, Rapid.

Damjan Djokovic s-a transferat la FCSB în vara lui 2023, unde a ajuns liber de contract şi a acceptat un salariu mare - 20.000 de euro pe lună. După un început perfect, Djokovic s-a trezit, însă, că este scos încet-încet din echipă şi că prinde tot mai puţine minute.

Damjan Djokovic dezvăluie momentul când a simţit că e OUT de la FCSB: "S-a schimbat radical totul"

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Damjan Djokovic a dezvăluit momentul când şi-a dat seama că va fi forţat, uşor-uşor, să plece de la FCSB. Croatul a vorbit despre cum s-a luat decizia de fi OUT de la FCSB, după ce a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali.

Deşi a avut o contribuţie importantă, cu două goluri marcate, în turul preliminar cu bulgarii de la ŢSKA Sofia, Damjan Djokovic susţine că eliminarea din Europa în faţa danezilor de la Nordsjaelland a fost momentul când a început declinul său la echipa "roş-albastră".

Djokovic a spus că de atunci a început să simtă cum i se arată uşa la FCSB, deşi el era implicat la antrenamente şi la jocuri. "Dacă tu simţi că orice faci la antrenamente sau la meciuri, e diferit. Tu nu poţi să combaţi o forţă majoră. Dacă tu stai pe teren şi antrneorul zice că am jucat,x şi y, 50-50, să vedem cine e mai bun. Tu poţi să arăţi ambiţia ta prin antrenamente. Dacă s-a luat decizia cum s-a luat, eu am simţit după ce am ieşit din Europa, cumva s-a schimbat totul radical. Asta e business, fotbal", a spus Damjan Djokovic, la Orange Sport.

Damjan Djokovic a jucat 23 de meciuri şi a marcat de patru ori pentru FCSB, având în cont şi o pasă decisivă, înainte să ajungă la Rapid liber de contract la începutul lui 2024.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: damjan djokovicfcsbdamjan djokovic fcsbdamjan djokovic gigi becaligigi becali damjan djokovicfotbalsuperliga 

viewscnt
Articole similare