Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vorbit cu Cristiano Bergodi”. Prima plecare de la Rapid în iarnă? Jucătorul transferat în vară, dorit de fosta sa echipă

”Am vorbit cu Cristiano Bergodi”. Prima plecare de la Rapid în iarnă? Jucătorul transferat în vară, dorit de fosta sa echipă

Rapid

Comentarii

Rapid este pe podiumul Superligii României, dar unul dintre jucătorii aduşi în perioada de transferuri din vară poate face pasul înapoi spre fosta sa echipă.

Rapid tocmai ce a câştigat partida spectaculoasă cu Poli Iaşi, scor 3-2, şi a urcat pe locul 3 în Superliga României.

Dar giuleştenii se pot despărţi încă din iarnă de un jucător adus în vara acestui an. Omar El Sawy este dorit înapoi de Csikszereda.

Rapid se poate despărţi de jucătorul căruia Cristiano Bergodi nu i-a acordat nici măcar o şansă

Antrenorul divizionarei secunde, Robert Ilyeş, a confirmat interesul formaţiei din Miercurea Ciuc pentru mijlocaşul de 19 ani.

Astfel, Csikszereda ar dori să-l împrumute pe Omar El Sawy în iarnă până la finalul actualului sezon. 

Acesta a jucat la Miercurea Ciuc până în vara acestui an când a fost transferat de Rapid, pentru 400.000 de euro. Nu a bifat niciun minut la echipa mare a giuleştenilor.

”Marcăm foarte puţin, este adevărat, este marea noastră problemă. De aceea am vorbit cu Cristiano Bergodi să îl luăm împrumut pe Omar El Sawy. 

Ne-ar fi ajutat, dar ar fi fost bine şi pentru jucător că putea evolua la un nivel bun”, a declarat Robert Ilyeş, conform Metropola TV.

În prezent, Csikszereda se află pe locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu 10 puncte după nouă puncte.

Afla mai multe despre: rapidomar el sawyrobert ilyes 

viewscnt
Articole similare