Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am vrut să-i luăm". MM a spus numele! Oferta FCSB, refuzată pentru cluburi din Europa | EXCLUSIV

"Am vrut să-i luăm". MM a spus numele! Oferta FCSB, refuzată pentru cluburi din Europa | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre un jucător al momentului în Superliga, Claudiu Micovschi, jucătorul celor de la Rapid, împrumutat în vară la UTA Arad.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica a mărturisit că "roş-albaştrii" s-au interesat de serviciile fotbalistului de la UTA Arad.

Micovschi este în cea mai bună formă a carierei, în acest sezon. Fotbalistul reprofilat de Mircea Rednic este cel mai constant om al arădenilor.

  • În cele nouă partide disputate în acest sezon de Superliga, Claudiu Micovschi a înscris de trei ori şi a oferit o pasă decisivă în tricoul celor de la UTA Arad.
  • Cota sa de piaţă este de 150.000 de euro, conform Transfermarkt

Fotbalistul trecut prin Italia la echipe precum: Chievo Verona, Genoa, Avellino, Reggina, şi Fidelis Andria a ajuns la Rapid în vara acestui an.

Rapidiştii nu au stat pe gânduri şi l-au împrumutat la UTA Arad.

MM Stoica, impresionat de prestaţiile lui Micovschi

MM Stoica l-a remarcat după cele trei goluri marcate de fotbalist în ultimele trei partide disputate.

Micovschi a marcat în deplasare, cu Farul, scor 2-2, în victoria din deplasare cu FC U Craiova 1948, scor 3-2 şi în meciul din etapa a 15-a, disputat la Oradea, cu Dinamo, scor 2-1.

"Joacă pe o poziţie relativ nouă pentru el, el juca bandă când îl urmăream noi, acum trei-patru ani.

Era în Italia, în C1 ajunsese, nu reţin exact, prima oară fusese la Primavera, la Genoa. A fost împrumutat la C1, era un jucător interesant.

Dar îl vedeam doar al cincelea, adică bandă stânga, acum joacă puţin mai aproape de poartă, Mircea Rednic l-a văzut bine, i-a intuit calităţile şi uite că marchează în trei meciuri consecutiv, e mare lucru.

Este un jucător născut în 99'. Are vârstă bună.

În ultima vreme, Micovschi, Vlad Dragomir, că tot e în generaţia lui, sunt jucători pe care noi am vrut să-i transferăm şi au fost cumva convinşi că e mai bine să joace la divizii inferioare afară decât să vină la noi.

Sunt foarte mulţi copii care îşi lasă destinele în mâinile părinţilor şi a agenţilor. Până la urmă ajung la UTA, îşi dau seama că n-au viitor acolo." a declarat Mihai Stoica la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbuta aradclaudiu micovschi 

viewscnt
Articole similare