Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-a distrus numele Simonei". Fanii lui Halep au dat de pământ cu Patrick Mouratoglou

"I-a distrus numele Simonei". Fanii lui Halep au dat de pământ cu Patrick Mouratoglou

Tenis

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a fost depistată pozitiv la un test anti-doping şi a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA.

ITIA, Agenţia Internaţională a Integrităţii a Tenisului a anunţat suspendarea Simonei Halep timp de patru ani, la mijlocul lunii septembrie.

Sportiva din Constanţa a anunţat că va depune recurs la TAS. Americanii susţin că Halep a atacat în mod oficial decizia tribunalului Sport Resolutions.

Patrick Mouratoglou, cel care a pregătit-o pe Halep în ultima perioadă în care a fost în circuit, îşi face ”mea culpa” pentru ce i s-a întâmplat Simonei.

Fanii Simonei Halep nu sunt însă impresionat de discursul antrenorului şi  au reacţionat, iar jurnaliştii publicaţiei Sportskeeda au evidenţiat mai multe comentarii ale acestora. 

"Ce laş este! I-a luat atât de mult când ştiam cu toţii, de fapt, de la început, că echipa lui este responsabilă de tot. Dacă ar fi ieşit de la început, atunci toţi contestatarii Simonei şi-ar fi ţinut gura! El niciodată nu a încetat să mai fie antrenorul Serenei şi i-a distrus numele Simonei, doar pentru că a câştigat Wimbledonul în faţa Serenei”, a scris unul dintre fani, conform sursei citate mai sus.

Afla mai multe despre: simona haleppatrick mouratogloutenis 

viewscnt
Articole similare