Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Americanii îşi pun semne de întrebare în ceea ce priveşte suma de transfer pe care Orlando City vrea s-o plătească pe Florinel Coman

Americanii îşi pun semne de întrebare în ceea ce priveşte suma de transfer pe care Orlando City vrea s-o plătească pe Florinel Coman

FCSB

Comentarii

Orlando City vrea să-l transfere pe Florinel Coman (21 de ani) pentu o sumă considerată mult prea mare de jurnaliştii din SUA. Americanii sunt de acord să plătească nouă milioane de euro pentru Coman, dar, în condiţiile pandemiei de Coronavirus care a cuprin şi SUA, jurnaliştii îşi pun semne de întrebare în această privinţă.

Gavin Rushnell, un jurnalist din SUA şi totodată un fan al celor de la Orlando, consideră că mutarea nu ar fi una inspirată în condiţiile actuale, iar suma cerută de Becali pentru Coman este una foarte mare.

”Să aducem un jucător precum Coman, ar fi ceva uriaş pentru noi, dar nu ştiu dacă este cea mai bună decizie din punct de vedere financiar, în acest moment. S-ar bate recordul de transfer al clubului şi asta nu este ceva ce ar trebui să facem în acest moment.

Toate pieţele economice, inclusiv cea din fotbal, au de suferit şi să arunci o asemenea sumă de bani, pe un jucător după care nu vei scoate profit masiv pare de neînţeles. Cu cât avem nevoie de un jucător de valoarea sa, mi se pare o sumă prea mare în acest moment”
, a scris Gavin Rushnell pe blog.

Becali are ofertă de 9 milioane de euro să-l vândă pe Florinel Coman

Patronul FCSB, Gigi Becali, poate obţine o sumă mare de transfer, 9 milioane de euro, pentru 60% din drepturile federative ale lui Florinel Coman. ”Mi-au trimis o ofertă, acum ceva timp, iar acum m-au întrebat dacă mai e valabilă oferta. Iar eu le-am transmis că fac nişte modificări în oferta lor. Înainte era vorba de un procent de 50%-50%, dar eu am zis că propun ca eu să rămân cu 40% şi ei să ia 60%.

Şi am zis că dacă e aşa, atunci sunt de acord pentru suma de 9 milioane de euro. Am zis să-mi dea acum cinci milioane de euro, după care restul în două tranşe de câte două milioane de euro”
, a spus Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbtransferorlando city 

viewscnt
Articole similare