Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ANALIZĂ | 5 portari liberi de contract pe care FCSB îi poate aduce acum

ANALIZĂ | 5 portari liberi de contract pe care FCSB îi poate aduce acumgalerie foto

FCSB

Comentarii

Nu mai este niciun secret, Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj şi va evolua sub comanda lui Dan Petrescu din vară.

FCSB rămâne descoperită, după ce patronul Gigi Becali a anunţat că Bălgrădean nu va mai apăra în meciurile care au mai rămas de disputat din playoff.

Gigi Becali a anunţat cine îi ia locul lui Cristi Bălgrădean în poartă, după ce acesta a semnat cu CFR Cluj. Titular va fi Andrei Vlad, iar al doilea portar va fi Toma Niga, cel care are deja câteva meciuri în Liga 1.

De asemenea, FCSB se poate îndrepta spre piaţa transferurilor, dar poate transfera doar jucători liberi de contract.

www.telekomsport.ro a găsit 5 nume de portari interesanţi şi accesibili ca salariu, la care FCSB s-ar putea gândi în perioada imediat următoare.

Joel Silva are 31 de ani şi este cotat la 1 milion de euro. Experimentatul portar paraguayan a rămas liber de contract în ianuarie după ce angajamentul său cu Olimpia a expirat. El a mai jucat în cariera sa doar în Paraguay la echipe ca Guarani, Luqueno sau Capiata, dar şi în Columbia la Deportes Tolima.

Emiliano Viviano are 34 de ani şi este unul dintre cele mai grele nume de portari liber de contract în acest moment. Este posibil ca Viviano să aibă pretenţii salariale mult mai mari, dar este o ţintă accesibilă pentru FCSB pentru următoarele meciuri din playoff.

Gianluca Curci este un alt nume interesant. Portarul italian în vârstă de 34 de ani nu mai are club din vara anului trecut, dar este în continuare cotat la 500 de mii de euro. Italianul a jucat ultima dată în Suedia la Hammarby, dar a mai trecut pe la cluburi ca Mainz, Roma, Bologna sau Sampdoria.

Francezul Johann Carrasso are 31 de ani şi de asemenea este cotat la 500 de mii de euro. Un portar experimentat, care o poate ajuta pe FCSB în playoff. Pus pe liber de Reims în iulie, Carrasso a mai jucat la Metz sau Rennes ăn cariera sa şi este fost internaţional de tineret.

Polonezul Tomas Kuszczak, un alt nume greu de pe lista portarilor liberi de contract în acest moment a ajuns la 37 de ani, dar poate da o mână de ajutor echipei lui Gigi Becali. Kuszczak are o carieră impresionantă în spate, iar ultima dată a jucat la Birmingham. A mai trecut pe Watford, Manchester United sau Brighton, iar de sase luni nu are echipă. 

Afla mai multe despre: tomas kuszczak 

viewscnt
Articole similare