Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti, critici pentru central după remiza cu City: ”Arbitrul nu a fost ceea ce trebuie, mi-a dat şi galben”. Ce a declarat Guardiola

Ancelotti, critici pentru central după remiza cu City: ”Arbitrul nu a fost ceea ce trebuie, mi-a dat şi galben”. Ce a declarat Guardiola
Comentarii

Real Madrid şi Manchester City au remizat în meciul tur din semifinalele Champions League, scor 1-1. În urma partidei, Carlo Ancelotti (63 de ani) a criticat arbitrajul, în timp ce Pep Guardiola (52 de ani)

În direct pe Orange Sport 1, Real Madrid şi Manchester City s-au duelat în meciul tur din semifinalele Champions League, partidă care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Au existat mai multe controverse în privinţa arbitrajului pe parcursul meciului, iar Carlo Ancelotti s-a legat de una dintre acestea, de la faza golului egalizator, la flash-interviu.

Italianul l-a criticat pe centralul Artur Dias, dar a punctat că nimic nu este decis însă, şansele de calificare ale echipei sale nefiind prea afectate de arbitru.

Ancelotti, critici pentru central după remiza cu City

Am stat bine în teren, a fost un meci bun, sunt senzaţii bune, rezultatul nu ne premiază, dar va fi o dublă care se va decide în ultimele minute.

Eram bine poziţionaţi în teren în prima repriză, reuşeam o tranziţie pozitivă bună, am avut ocazii, se putea câştiga, dar senzaţiile nu sunt rele, una peste alta.

Rudiger a jucat foarte bine azi, nu era uşor, pentru că ei pasează, fac presiune. Mi s-a părut că mingea lor a ieşit afară, a fost un corner care nu s-a fluierat.

Arbitrul nu a fost ceea ce trebuie, mi-a dat şi cartonaşul galben, dar una peste alta, ca joc, sunt mulţumit. Nu e un rezultat rău pentru noi, e un rezultat ok pentru City.

Jucăm afară, e adevărat, nu avem publicul alături de noi, dar îl vom avea în suflet”, a declarat Carlo Ancelotti, după remiza cu Manchester City.

Ce a spus Guardiola în urma egalului cu Real

De cealaltă parte, Pep Guardiola s-a declarat, per total, mulţumit de rezultat şi a încercat să găsească motive pentru ziua extrem de modestă prinsă de Erling Haaland.

Când jucam noi bine, au marca ei. A fost un meci echilibrat, e o echipă fantastică Real, ce putem spune? Meciul se va rezolva la Manchester. Ăsta este fotbalul, sunt meciuri echilibrate, acum trebuie să ne recuperăm.

Spaţiile centrale între Camavinga şi Carvajal au fost foarte bine strânse, nu au fost spaţii, nu e uşor pentru Erling. Încerca să se elibereze, dar se întâmplă.

În ultimii ani, am jucat acasă primele meciuri, acum va trebui să jucăm returul acasă, vedem dacă e mai bine aşa sau nu. Trebuie să avem mai multă fluiditate în atac la retur, asta e cert.

Credeam că suntem bine, Jack şi Bernardo reţin posesia, cu Rodrygo, Vincius şi Valverde Real avea o tranziţie foarte bună şi m-am gândit că suntem bine, că avem nevoie de mai multă posesie”, a adăugat Pep Guardiola.

 

Afla mai multe despre: ucl 

viewscnt
Articole similare