Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andre Gomes a fost operat după accidentarea "horror" din meciul cu Tottenham. Anunţul oficial făcut de Everton

Andre Gomes a fost operat după accidentarea "horror" din meciul cu Tottenham. Anunţul oficial făcut de Everton

Premier League

Comentarii

Andre Gomes (26 de ani) a suferit o fractură a gleznei în timpul meciului de duminică, dintre Everton şi Tottenham. Clubul din Liverpool a revenit luni seară cu un comunicat oficial prin care a anunţat că mijlocaşul a fost operat.

Intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme, iar mijlocaşul portughez va mai sta câteva zile în spital, urmând ca după aceea să înceapă perioada de recuperare alături de staff-ul medical al clubului. 

Clubul din Premier League nu a făcut nicio estimare cu privire la data la care Gomes se poate întoarce pe gazon, însă este de aşteptat să fie o perioadă lungă în care portughezul nu va putea să joace. 

ANDRE GOMES, ACCIDENTATE "HORROR" ÎN PREMIER LEAGUE 

În minutul 79 al meciului, sud-coreeanul Heung-Min Son a avut o intervenţie imprudentă la Andre Gomes ce a dus la dislocarea gleznei jucătorului. Meciul a fost oprit şase minute pe Goddison Park, timp în care jucătorii celor două formaţii au asistat îngroziţi la ţipetele de durere ale portughezului. 

Cel mai afectat a fost sud-correanul Son, care a izbucnit în plans şi este, în continuare, în stare de şoc. Arbitrul partidei l-a eliminat din joc, însă acest lucru contează mai puţin comparativ cu accidentarea lui Gomes.

Imediat, Andre Gomes a fost preluat de un echipaj medical de specialitate şi transportat la cel mai apropiat spital, acolo unde s-a stabilit că acesta a suferit o fractură cu dislocare a gleznei drepte.

Afla mai multe despre: andre gomeseverton 

viewscnt
Articole similare