Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Anestezie şi terapie intensivă”. Basarab Panduru a ironizat alegerea lui Atanas Trică pentru numele de pe tricou. ”Îi face reclamă lui Arafat” | EXCLUSIV

”Anestezie şi terapie intensivă”. Basarab Panduru a ironizat alegerea lui Atanas Trică pentru numele de pe tricou. ”Îi face reclamă lui Arafat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Atanas Trică a evoluat 45 de minute în primul meci oficial din acest sezon al Universităţii Craiova. Împrumutat în sezonul trecut la Steaua, atacantul în vârstă de 19 ani a fost schimbat de Eugen Neagoe la pauză, după un prim act în care a avut câteva situaţii foarte bune de a marca, dar pe care nu a reuşit să le fructifice.

Nepotul regretatului Ilie Balaci a ieşit în evidenţă prin modalitatea inedită în care a ales să îşi personalizeze tricoul de joc. Trică a decis ca pe spate să fie inscripţionat un diminutiv al prenumelui său şi anume ”Ati”, în locul numelui său de familie sau a prenumelui complet. 

”Anestezie şi terapie intensivă”. Basarab Panduru a ironizat alegerea lui Atanas Trică pentru numele de pe tricou. ”Îi face reclamă lui Arafat”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta nu au fost impresionaţi de decizia tânărului atacant. Panduru a ironizat alegerea lui Trică, despre care a spus că îi face reclamă lui Raed Arafat (n.r. secretar de stat în MAI), în timp ce Zotta a declarat că preocupările fotbalistului sunt altele decât cele pe care ar trebuie să le aibă un jucător de fotbal.

Basaran Panduru: (n.r. Trică are scris ”Ati” pe tricou) Adică anestezie şi terapie intensivă. Vine şi Raed Arafat pe aici, faci reclamă... Ce înseamnă asta? Eu înţelegeam Atanas. Ne trezim că toate lumea pune ce îi trece prin cap. Eu pun ”regele” pe spate de exemplu.

Constantin Zotta: Se traduce altfel. Preocuparea este în altă parte. În loc ca preocuparea ta să fie majoră pentru pregătire, să ajungi în formă, să nu fii gras, tu eşti preocupat să îţi pui nu ştiu ce bentiţă pe cap, cum să îţi schimbi numele...

Dan Udrea: Eu cred că responsabili sunt şi cei din club, pentru că nu decide Atanas cum să arate tricoul... O poreclă a lui Olaru este ”Mexic”. Cum ar fi să îşi treacă ”Mexic” pe tricou?

Afla mai multe despre: tricăpanduruzottauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare