Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angelescu explică de ce "n-a existat varianta Marius Şumudică" la Rapid! Cum a comentat legătura lui Adi Mutu cu Dinamo | EXCLUSIV

Angelescu explică de ce "n-a existat varianta Marius Şumudică" la Rapid! Cum a comentat legătura lui Adi Mutu cu Dinamo | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Patronul clubului Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a explicat de ce Marius Şumudică, liber de contract, n-a fost în calculele conducerii pentru înlocuirea lui Mihai Iosif.

De ce Marius Şumudică n-a ajuns antrenor la Rapid

Mihai Iosif a plătit cu postul pentru rezultatele slabe din ultima perioadă, după ce Rapid a rămas fără şanse pentru calificarea în play-off. 

Angelescu susţine că fostul antrenor şi vestiarul au convenit schimbarea obiectivul în pătrunderea printre cele mai bune şase echipe din Liga 1, dar motivul principal are legătura cu incapacitatea echipei de a câştiga în campionat. 

Adrian Mutu a fost instalat antrenor la Rapid, dar un alt preferat al fanilor, Marius Şumudică, n-a fost nici măcar pe lista conducătorilor vişinii. 

"Am rămas cu două variante, Adrian Mutu şi Daniel Pancu. Aşa am decis cu Daniel Niculae. Nu, pentru acest moment n-a existat varianta Marius Şumudică. Nu-i poate contesta nimeni CV-ul, e un antrenor valoros, dar am pus în balanţă mai multe lucruri. Ce dorim, ce putem oferi, ce căutăm la un antrenor, la cum vrem să arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport. 

"Titlul la Rapid a fost câştigat de antrenori dinamovişti"

Patronul clubului a făcut şi o legătură între trecutul ca jucător al lui Adrian Mutu şi venirea la Rapid. 

"De ce nu ar fi dorit sau acceptat de suporteri Mutu? Vorbim despre Adrian Mutu, unul dintre jucătorii emblematici jucători ai României. Faptul că n-a jucat la Rapid nu e o problemă şi cred că titlul la Rapid a fost câştigat de antrenori dinamovişti. Mircea Lucescu şi Mircea Rednic, dinamovişti, da?

Trebuie să ne salvăm de la retrogradare, în sensul că nu vreau să avem emoţii cu locul de baraj şi, dacă suntem pe locurile 7-8 la final, jucăm pentru locul de cupele europene", a mai spus Victor Angelescu. 

Afla mai multe despre: victor angelescurapidmarius sumudicaadrian mutu 

viewscnt
Articole similare