Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul CFR-ului care a dezmăgit în acest sezon: ”A fost sub nivelul său”. Ce i-ar îmbunătăţi prestaţiile | EXCLUSIV

Fotbalistul CFR-ului care a dezmăgit în acest sezon: ”A fost sub nivelul său”. Ce i-ar îmbunătăţi prestaţiile | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Nicolae Dică a afirmat că un jucător al CFR-ului nu s-a ridicat la nivelul său obişnuit în acest sezon.

Miercuri seara, CFR a reuşit să treacă de Voluntari, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Andrei Burcă, în prima repriză, cu o lovitură de cap.

A fost una dintre puţinele meciuri impresionante făcute de Burcă în acest sezon, iar Nicolae Dică a analizat prestaţia sa.

Fostul decar al FCSB-ului a afirmat că Burcă nu s-a ridicat la nivelul său uzual în actuala stagiune, dar că a arătat bine în victoria cu Voluntari, în care a făcut parte dintr-un sistem cu trei fundaşi.

Dică a spus că această formaţie l-ar putea ajuta pe internaţionalul român să dea un randament bun, întrucât compensează lipsa sa de viteză.

Fotbalistul CFR-ului care a dezmăgit în acest sezon

Da, într-adevăr Burcă a fost sub nivelul său în acest sezon. Vine după o accidentare, cred că îi prinde bine acest gol şi în acest sistem cu trei fundaşi... cred că îl ajută, e bun în duelul aerian, dar nu are viteză şi îl ajută acest sistem, îl acoperă fundaşul central lateral”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Burcă a fost mulţumit de prestaţia sa în urma meciului, dar mai ales de punctele obţinute de CFR.

Suntem bucuroşi că am câştigat în această seară, ştiam că o să întâlnim un adversar dificil, care se luptă la play-off. Aveau nevoie cel puţin de un egal şi s-a văzut pe teren în repriza a doua.

Păcat că nu am reuşit să facem mai repede 2-0, în prima repriză, şi a doua repriză am lăsat-o un pic mai moale.

Le trebuia egalul pentru a fi matematic în play-off, dar eu cred că o să ne întâlnim încă de două ori în acest sezon cu ei”, a declarat Andrei Burcă.

Edi Iordănescu a fost prezent la meci, iar Andrei Burcă i-a transmis un mesaj selecţionerului, înaintea primei acţiuni la care va conduce echipa naţională.

Nu l-am văzut. Îl salut pe această cale, sper să fi făcut o partidă bună şi să fi fost mulţumit de prestaţia mea.

Şi dacă dânsul va considera să mă selecţioneze sau oricine e selecţioner... trebuie să meargă cu mândrie şi determinare acolo, că avem de făcut o figură frumoasă în următoarea campanie”, a adăugat fundaşul CFR-ului.

Afla mai multe despre: andrei burcă 

viewscnt
Articole similare