Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel: ”Aveam mare nevoie de cele trei puncte!” Reacţia lui Aurelian Chiţu, fotbalist revenit pe gazon după o accidentare gravă

Anghel: ”Aveam mare nevoie de cele trei puncte!” Reacţia lui Aurelian Chiţu, fotbalist revenit pe gazon după o accidentare gravă

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Argeş, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I.

”Aveam foarte mare nevoie de cele 3 puncte aşa cum am spus şi înainte de meci, e clar că fiind şi presiunea care există la fiecare meci, exprimarea nu poate fi ca atunci când joci liniştit. Trebuie să avem mai multă încredere şi cred că dacă vom avea încrederea necesară şi vom fi conectaţi, vom reuşi până la urmă să ne salvăm de la retrogare” a spus Cătălin Anghel, antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Artean. Acesta a marcat cu un şut din colţul careului de şase metri, de pe partea dreaptă. Jucătorul Viitorului a înscris la colţul scurt.

Pentru Aurelian Chiţu, a fost un meci special: ”Au trecut şapte luni şi jumătate, a fost o perioadă foarte grea pentru mine, dar mă bucur că am revenit cu o victorie şi am două motive să fiu fericit.  Piciorul este foarte bine şi am şi câştigat. Prima repriză mi-a fost mai greu, m-am sufocat foarte tare la început, dar pe parcurs mi-am revenit cât de cât şi cred că pentru primul meci a fost destul de bine. Nu am rezolvat nimic, mai avem două meciuri foarte importante. Noi vrem să nu intrăm nici la baraj, vrem să ne salvăm direct” a spus fotbalistul revenit pe teren, după o accidentare gravă.

Afla mai multe despre: cătălin anghelaurelian chiţu 

viewscnt
Articole similare